News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Maj 2012.

Started by Nikola, April 28, 2012, 21:01:50

Previous topic - Next topic

Miloš

Prostrani visinski ciklon Njegomirka se postepeno primiče sa zapada. U toku noći između ponedjeljka i utorka donosi padavine i našim krajevima. Lijepo to izgleda na sinoptičkoj situaciji:

Nikola

Od srijede do nedelje-Promjenjivo oblacno sa suncanim intervalima i cestom pojavom kise i grmljavine u drugom dijelu dana,prvenstveno u kontinentalnim predjelima.
Temperatura ce biti u blagom porastu,u subotu u stagnaciji ili manjem padu.
Vjetar uglavnom slab i promjenjiv,u cetvrtak i petak prijepodne povremeno i umjeren sjeverni.

Danilovgrad

Molim nekog da mi kaze kada se konacno ovcekuje stabilizacija vremena jer sam danima nervozaannnnn!!!!!!!!!!!!!! ????????  :14: :14: :14:

milos555

I ja molim nekog da mi kaze tacnu prognozu za sjutra vece,u periodu od 19:00-22:00  :03:  :38:

Fraka

Milose, trebalo bi bit suvo sjutra vece... u toku dana ce bit kise, ali navece valjda presusi...
Stabilizacije nema na vidiku

milos555

Quote from: Fraka on May 24, 2012, 19:28:58 Milose, trebalo bi bit suvo sjutra vece... u toku dana ce bit kise, ali navece valjda presusi...
Stabilizacije nema na vidiku

HVALA  :60: Sjutra mi je matursko,pa zato pitam.  :59:

Nikola

Quote from: Danilovgrad on May 24, 2012, 16:56:55 Molim nekog da mi kaze kada se konacno ovcekuje stabilizacija vremena jer sam danima nervozaannnnn!!!!!!!!!!!!!! ????????  :14: :14: :14:
Do kraja mjeseca bice promjenjivo oblacno,u kontinentalnim prejelima,prvenstveno na sjeveru,uz poslijeposnevnu kisu sa grmljavinom.
Za vikend ocekuju se nesto nize temperature,zatim naredne sedmice T u blagom porastu.
Vjetar ce biti uglavnom slab i promjenjiv,a sjutra i za vikend uglavnom sjevernih smjerova.

Nikola

U ponedeljak na jugu uglavnom suvo.U utorak u drugom dijelu dana u kontinentalnim predjelima kisa i grmljavina.U srijedu i cetvrtak toplije vrijeme,ali i sa uslovima za poslijepodnevne povremene pljuskove,posebno u cetvrtak.
I nakon toga kratka stabilizacija vremena u petak,da bi krajem dana i za naredni viken opet bilo nestabilno,vise u temi prognoza za Jun.