News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Sport

Started by Krivi, February 13, 2012, 13:44:28

Previous topic - Next topic

Cirius

Malo po malo,  stiže se i do mutnih voda politike      :120:     potrudite se da se zadržimo van toga i ostanemo samo na sportu,  koliko je moguće    :109:

Стенли

Igraju nasi rukometasi.. Sjajno smo poceli ,vodimo sa 2:5 u gostima jakoj Njemackoj.    :111:

prenka

Quote from: Stenli on November 01, 2012, 19:14:12 Igraju nasi rukometasi.. Sjajno smo poceli ,vodimo sa 2:5 u gostima jakoj Njemackoj.    :111:
tako je stenli  evo i linka za uzivo pracenje meca  http://www.laola1.tv/en/int/handball/ehf-national-teams/germany-vs-montenegro/video/490-989-100495.html

Стенли

Ima prenosa i na Rtcg 2.. 5:8  :109:

prenka

au kakva akcija nase reprezentacije cepelin u zadnjem sekundu prvog poluvremena 11-17 za Crnu goru  :109:

ehtelion

valjalo bi se kladit LIVE na Crnu Goru, kvota je 7 cini mi se....za 10 eura se dobija izglednih 70 eura:) Stvarno bi bilo cudo ako pobijede nasi.

vanja

stvarno igramo odlicno i za svaku pohvalu!!!

Стенли

Quote from: ehtelion on November 01, 2012, 19:47:46 valjalo bi se kladit LIVE na Crnu Goru, kvota je 7 cini mi se....za 10 eura se dobija izglednih 70 eura:) Stvarno bi bilo cudo ako pobijede nasi.

Kvota na uzivo kladjenje je pala na svega 1.40 na dvojku.  A kako i nece kad vodimo 13:19 i imamo igraca vise 2 minuta. Na njih je kvota cak 4.50.

http://www.bet365.com/home/FlashGen4/WebConsoleApp.asp?affiliate=365_123332&cb=1088052607

Стенли

ehtelion

dovidjenja Njemacka:) Sudjenje je za svaku pohvalu, ono pravo neutralno, a to se rijetko gleda. Covjece, nasa druga liga ima 4 tima, toliko su finansijski losi, ni 1. nije puno bolja a dobijamo Njemacku sa toliko stanovnika u kojoj je rukomet nacionalni sport. Stvarno za respekt.

Cirius

:52:      :116:     sve čestitke,  nisam bio preveliki optimista         :45:

Admin

Baš mi je žao što nisam mogao gledati, ali na nekoj njemačkoj TV.  :120:

Stefan600

Quote from: Admin on November 01, 2012, 21:38:28 Baš mi je žao što nisam mogao gledati, ali na nekoj njemačkoj TV.  :120:

:102:  :45: dobraaaa  :47:  :64:
Februar 2012. :)

vanja

sd nesto pricah s drugom, spomenu mi da je novinar njujork tajmsau gradu s zadatkom da napise clanak u vezi zenske rukomente reprezentacije ali i o ostalim nasim reprezentacijama. jer mi smo tolko mali (po stanovnistu) a tolko uspjesni. zastupljeni smo u 5 timskih sportova i uspjesni smo u njima kolko tolko. sa takvim uspjehom nam zavide i drzave koje imaju stanovnika 100 puta vise.

a kad se samo sjetim kolko su nam mala ulaganja u sportu bila za ovih 6 godina pa smo ipak kolko tolko uspjesni....vaterpolo,fudbal, kosarka, rukomet...trudimo se u odbojci :)

stvarno smo za svaki respekt!!!!

vanja

prati li ko ovu sprdnju na masteru u parizu
nadal nije ucestvovao zbog povrede
federer otkazao ucesce
djokovic ispao u drugom kolu od sem kverija
a danas ispao marej od anonimnog poljaka
poljak janovic sjutra igra sa tipsarevicem
berdih sa simonom
conga-ferer
ljodra -kveri

u ponedeljak startuje zavrsni turnir koji se igra u Londonu

sanjin

Oce da se odmore ljudi za London. :122:

Admin

Sjetih se nešto rezultata naših muških selekcija u par poslednjih mjeseci, sve u zvaničnim utakmicama:
    Košarkaši dobili Srbiju u Beogradu
    Fudbaleri dobili Ukrajinu, isto kao gosti
    Vaterpolisti dobioi Hrvatsku u Zagrebu
    Rukometaši dobilji Njemce u Manhajmu

Imamo li mi hokejašku reprezentaciju? Merak bi mi bio da razbijemo Šveđane?

Mađo

Quote from: Admin on November 02, 2012, 09:14:10 Imamo li mi hokejašku reprezentaciju? Merak bi mi bio da razbijemo Šveđane?

:120: :120:

Dado

Mađo

Što bi ono šnjim te su pisale novine zadnjija dana?  :78:

Dado

namjestao je utakmice za kladionicu, pa postoji mogucnost da ga se francuzi odreknu  :03: a valjda ce mu i srbi pasos ponuditi  :78:

Mađo

Auh, kod nas nebi postojalo sporta da se kažnjava ka to u Francusku.  :67:

Dado

kod nas se ne namjesta hahahahahahaha  :120:

vanja

nude mu se srbi i hrvati a on izabrao nas?? pise u tekstu da mu je baba s oceve strane iz budve. da nije novinarska patka? ovaj da igra kod nas, mi bi bili cudo!!

Mađo

Jes kauprkno  :17:

Što se mene tiče, i više je nego dobrodošao.  :27:  :11: