News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Sport

Started by Krivi, February 13, 2012, 13:44:28

Previous topic - Next topic

Vakula

Baš to i je poanta - koliko je gledano. Velikoj većini nije zanimljivo gledat ženski tenis, ni meni, eventualno kad se kladim (iako ga rijetko kad igram s obzirom da kod njih stvarno nema nikakvog pravila (meč završi 6-0 1-6 -6-1, wtf?). Zašto onda nogomet nije jednako plaćen kod žena kao i kod muškaraca? Plaća se ono što se gleda, što privlači sponzore koji to u konačnici plaćaju i navijači koji kupuju karte. Gdje je problem? Ja ga ne vidim.

Admin

Što radi Ćolo i njegovi "ludaci"!
Zasluženo.
Volio bih da oni osvoje LŠ.
---
Sreća za Barsu da i Atletiko i Real ne mogu da se koncentrišu samo na Primeru inače ko zna šta bi bilo.

skener

Koncentrisani su oni i dalje na Primeru, cekaju kiks Barse, ali tesko da ce se to dogoditi protiv Espanjola i Granade...inace veceras ih je opet pogurao crveni karton za protivnika....

Inace spanski timovi su jako blizu da igraju oba finala evropskih takmicenja sto bi bila prava dominacija...

Admin

Lester  šampion Premier lige! Bravo.
Mark Selbi ("šaljivdžija iz Lestera") po drugi put posato svjetski snuker šampion.

Bura

Svaka čast Selbiju, zaslužio je. Smiren, koncentrisan, raspoložen za duge frejmove... S druge strane "zmaj iz Kine" Ding je u ovom finalu bio neprepoznatljiv. Pravio je greške kakve su svakako neočekivane za njega. Izgleda da je na njega pritisak bio prevelik. Ipak, veoma zanimljivo finale, ali i gotovo svaki meč na ovom svjetskom prvenstvu. Uživanje pravo.  :109:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Admin

Veliki uspjeh Atletika i još jedan veliki kiks Bajerna.
Ne znam koliko je u finasijskom smislu Gvardiola značio za Bajern, no u fudbaslom izgleda da je bio promašaj.
Sjećate li se Jupa Hajnkesa i Bajerna iz 2013?

staracfoco

Hejnkesov Bajern je bio tipičan predstavnik njemačke fudbalske škole.Jednostavno te pregaze ubitačnim ritmom i fanatičnom borbenošću.Gvardiolina tika-taka i njemački mentalitet,jednostavno,nijesu dobitna kombinacija. Okosnicu Hejnkesovog Bajerna činili su Njemci,uz par vrhunskih stranaca,a ovaj Bajern ima tri ili četiri Njemca i mnogo igrača iz Južne Amerike i Španije(da se razumijemo, sve su to vrhunski irači) i to se pokazalo kao loš spoj.

staracfoco

Lester šampion Engleske u fudbalu, Bukurešt prvak Evrope u ženskom rukometu.Draž sporta su,upravo,trijumfi autsajdera na papiru protiv favorizovanih i ,objektivno,jačih protivnika.Da nije tako ni sport ne bi bio interesantan kao i  život.

Admin

Red je da se i ovdje pomene Novakov 12. GS, prvi u Francuskoj.
Bravo.

vanja

Bravo Djoks !! Poslije toliko pokusaja naaaaaaapoookooon. Kapa dolje. Ziva legenda. Prvi RG i 12 gs po redu... Jednostavno ne vidim ko mu moze stati na crtu trenutno.

Samo jos da napomenem da Danka Kovinic ide na Olimpijadu jer je osvojila Marsej . Veoma talentovana a mlada teniserka. Njeno vrijeme tek dolazi!

skener

Svaka cast, potpuno zasluzeno, posle 3 izgubljena finala stigao je dugo ocekivani Roland Garros i to u vrijeme kada je Nole trenutno sampion i ostala 3 gren slema  :116:

Sledi Wimbledon, Olimpijada za koju se nadam da ce osvojiti zlato i onda taj Sinsinati pa da kazemo da je osvojio sve sto se moglo osvojiti  :114:

Bart

Neverovatan uspeh Djokovica, mislim da je sada skinuo veliki teret sa ledja i od sada ce sve biti lakse i opustenije...Nadam se olimpijadi jer je realno i to zasluzio svojm prethodnim nastupima.

SnowHunter

Novak car, ali i Marko!  :43: :43: :43:

vanja

Realno trenutno je neeeprikosnoven i ja ne vidim ko moze da ga pobjedi na grend slemovima. Dolazi Vimbldon pa u avgust i ta olimpijada. Ako uzme zlato u Rio imace zlatni slem. Mislim i ovo trenutno dostignuce da drzi sva 4 gs u saci ce tesko ko ostvariti,mozda  ne i za nasih zivota. Eto sad je na pola puta ako osvoji i ova dva preostala u ovoj godini (vimbldon i us open) zabetonirace svoje ime u aleji velikana (od mastera mu fali samo sinsinati). Mozda najveci ikad. Iako mislim da Nadal ili Federer ovo dostignuce za vrijeme svoje karijere nece nikad ostvariti ipak Federer ima 17 a Nadal 14 gs. Morace jos da se potrudi da ih stigne a to je sledecih 3-4 godine. Ako ostane na prvom mjestu oborice i rekord Federera sa 302 nedelje na prvom mjestu a to ce se desiti ako ostane jos 2 godine na prvom mjestu. Statistike su cudo. Ko zna jos kakvih rekorda ima ali ovi su najvazniji  :105:

pg

Francuzi pobijedili Rumune 2-1,ali ni malo nije bilo lako.Vrlo dobra utakmica i odlican pocetak prvenstva
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

vanja

Rumunija je ovo mogla da dobije da je imala malo vise srece. Po meni, Francuska je povela nakon faula nad golmanom...imali su Rumuni par dobrih sansi mada i Francuzi su imali suteve ali golman je bio na pravom mjestu. Mozda bi nerjeseni rezultat bio najbolji al to je fudbal.

Sjutra je prva tekma u 15h. Po meni veoma interesantna. Svajcarci igraju protiv komsija iz Albanije.

Nadam se dobrom fudbalu na ovom EP.

sanjin

Quote from: vanja on June 06, 2016, 15:20:40
Realno trenutno je neeeprikosnoven i ja ne vidim ko moze da ga pobjedi na grend slemovima. Dolazi Vimbldon pa u avgust i ta olimpijada. Ako uzme zlato u Rio imace zlatni slem. Mislim i ovo trenutno dostignuce da drzi sva 4 gs u saci ce tesko ko ostvariti,mozda  ne i za nasih zivota. Eto sad je na pola puta ako osvoji i ova dva preostala u ovoj godini (vimbldon i us open) zabetonirace svoje ime u aleji velikana (od mastera mu fali samo sinsinati). Mozda najveci ikad. Iako mislim da Nadal ili Federer ovo dostignuce za vrijeme svoje karijere nece nikad ostvariti ipak Federer ima 17 a Nadal 14 gs. Morace jos da se potrudi da ih stigne a to je sledecih 3-4 godine. Ako ostane na prvom mjestu oborice i rekord Federera sa 302 nedelje na prvom mjestu a to ce se desiti ako ostane jos 2 godine na prvom mjestu. Statistike su cudo. Ko zna jos kakvih rekorda ima ali ovi su najvazniji  :105:
Pozitivan skor protiv najvecih rivala. Od 12 GS titula cak 11 je osvojio pobijedivsi u finalima nekog iz velike cetvorke.

vanja

Quote from: sanjin on June 11, 2016, 01:05:53
Pozitivan skor protiv najvecih rivala. Od 12 GS titula cak 11 je osvojio pobijedivsi u finalima nekog iz velike cetvorke.

Samo da se ne povrijedi i ja ne brinem  :11:

Admin

Više bih volio da je meč na otvaranju završen neriješenim rezultatom. Ne 1:1, nego 2:2, jer je gol Pajea (Payet) bio fantastičan. No, ne može se reći da Francuzi nisu zaslužili pobjedu.
---
Novakovih 12 GS, 29 mastersa, 5 završnih mastersa,pozitivan skor sa najboljim igračima,... je rezlutat koji ga svrstava među nekoliko najboljih tenisera svih vremena. Može i više, ali nije dovoljno samo da ga povrede mimoiđu. Potrebno ja da i dalje bude željan, gladan uspjeha, da i dalje bude u potpunosti posvećen treningu, napredovanju. Potrebno je da u privatnom životu nema trzavica, nerazumijevanja, bolesti... nemaštine  :11:

pg

Dejan Zlaticanin profesionalni prvak svijeta u boksu u lakoj kateogriji najprestiznije WBC verzije  :45:
Bravo Dejane!!!  :116:
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

vanja

Prije našeg Dinamita, WBC pojas u lakoj kategoriji nosili su, uzmeđu ostalih, sve same legende: Roberto Duran (Panama), Hektor Kamačo (Portoriko), Hulio Cezar Ćavez (Meksiko), Pernel Vitaker (SAD), Flojd Mejveder (USA), Mani Pakjao (Filipini)...

"Ovo je za mene i moj crnogorski narod istorija! Ponosan sam što sam učinio da i ljudi u Crnoj Gori budu ponosni na mene. Želim da pozdravim sve Crnogorce u svijetu", kazao je Zlatičanin odmah nakon borbe.

Svaka cast Deju. Izuzetan sportista i covjek  :109:

staracfoco

Pridružujem se čestitkama prvom Crnogorcu sa titulom svjetskog prvaka u boksu.

Admin

Više nego zaslužena pobjeda Hrvatske protiv Turske. Štaviše, Turci su imali sreće da su primili samo jedan gol.

vanja

Bolivijac Franklin Mamani je, za razliku od boraca sa top deset liste najboljih, skupio hrabrosti da izađe na crtu crnogorskom Dinamitu u Veroni.

Hrabri Mamani je opravdao nadimak Matador i odolijevao je razornim udarcima Dejana Zlatičanina skoro sedam minuta.

"Sve je preokrenuo taj jedan fantastični udarac, kojim me je pogodio u glavu. Osjećao sam se sjajno u ringu, i mislio sam da mogu da pariram. Ipak, kasno sam odreagovao,na savršeno prikriveni taj razorni lijevi kroše. Nakon tako dobrog udarca u glavu, nema povratka. Čestitam mu na pobjedi, naročito na tako dobro plasiranom napadu", kazao je Matador za "USA today".

Admin

Uh...pogledah završnicu meča, raznio ga je!
Ne razumijem se u te verzije. Koliko je cijenjena ova u kojoj je Dejo šampion? Po imenima onih koji su bili šampioni rekao bih da nije za potcjenjivanje, naprotiv.