News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Sport

Started by Krivi, February 13, 2012, 13:44:28

Previous topic - Next topic

sanjin

Ponovo Real dobi Barselonu.

Krivi

Sramota za fudbal ovo noćas. Da sam na mjestu onog sudije, ne bih više sudio nijedan meč. Čovjek ladno daje crveni za situaciju u kojoj se jedva i žuti daje, i totalno mijenja utakmicu, u kojoj je očigledno Mančester bio bolji. Ali, ne možeš protiv UEFE i španskih lopovčina. Ne bi me čudilo, tačnije mislim da će se to i desiti, da će Milan proći isto ovako. Pi. :14:
GGMU!

Admin

Upropasti sudija odličnu utakmicu!

Dado

svake godine ista prica..na kraju krajeva nece imati smisla pratiti ovu LS  :20:

prenka

Posle svake veceri lige sampiona ovaj topic pocinje pricom o sudijama. Veceras je zrtwa Mancester utd ,pa se pitamo ko je sledeci? Mozda porto jer igra sa malagom ,ili psg u duelu sa valensijom jer kao sto je i krivi primijetio nije strano da sudjenje ide na ruku spancima. Nista nam ne preostaje nego da se nadamo da ce UEFA  da nas pusti da gledamo fudbal.

skener

Crveni karton o kojem se prica na svakom portalu moze se gledati iz 2 ugla...

1. Sam start jeste za crveni karton jer je Nani divljecki uletio u Arbelou, i ako je to namjerno uradio to je direktni crveni karton

2. Ukoliko nije bilo namjere daje se zuti, ali u onoj situaciji sudija nije mogao da zna dje Nani gleda ( iako je ocigledno iz naseg ugla, ugla kamere da je gledao loptu, a ne protivnickog fudbalera)

U svakom slucaju ko zna kako bi se utakmica zavrsila da nije bilo tog kartona, ovako cestitke realu i fenomenalnom Lopezu, ali i mancesteru na sjajnoj utakmici i narocito igri i stvorenim sansama sa igracem manje u poslednjih 10 minuta.

Sto se tice sudije, UEFA vec neko vrijeme pokusava neke svoje eksperimente, da sto vise sudija sudi bitne meceve iako je jasno da samo 7-8 sudija ima kvalitet da ih sudi...

Fraka

Kako moze bit namjerno, gledao je u nebo, a isli su obojica na loptu..

Cirius

Bila bi fora da je sudija izvadio tiket i zaokružio jednu utakmicu na njemu,  kao u onom videu    :27:

Nakon skandala koji je pokazao da je preko 800 utakmica bilo namješteno,  od toga dvije iz Lige Šampinjona  (a mislio sam da je bar ona "čista"),  a nakon toga izjave nadležnih da vjeruju da je to samo vrh ledenog brijega  (  :52: )   fuzbal, nažalost, postaje nalik na ono američko rvanje i biće problema da se povrati izgubljeno povjerenje  ...  čemu gledati dobre igrače u ostvarivanju programiranih rezultata ?  Dok postoji potražnja, tj kladionice,  biće i namještanja ...   Više sportskog duha i realnih odmjeravanja snaga će biti u PES-u ( :43:  :27: )  i ostalim video igricama    :120:

Nego ...  Dortmund igra vrhunski,  ne bi bilo iznenađenje da dođe do finala    :77:
Barsa je u krizi,  izgleda da pored svog iskustva i autoriteta nekih igrača,  ni takva ekipa ne može lako na duže staze bez trenera   :23:     

Mađo

Tačno tako,Ciriuse.  :27:
Potpisujem sve od prve do zadnje riječi.  :109:

vanja

veceras buducnost docekuje moskovsku lokomotivu.
sanjine, mozemo li dobiti ruse?  :102:

vanja

ubise nas u 3 cetvrtini. prejak zalogaj za nas. nije nas isao sut iz polja a ovi su ispod kosa bili kao bedem. napravili su nam  cini mi se  oko8 rampi od toga je 5 islo na vitkovca. onaj kalates je od pocetka 3 cetvrtine imao 4 licne i ni ivanovic ni bost da krenu na njega 1 na 1 da ga izbaci iz igre. onaj braun cini mi se da je igrao u nba, imao je neke nevidjene poteze...revans je za sedam dana u krasnojarsku (a ne u moskvi kako rekoh gore :102: )

Стенли

Prejaki su Vanja..dokazali su da su jedan od skupljih ekipa u evropi.. Zasluzeno nema sta, onaj Brown nas je nagrdio.  Ali nasi su stvarno heroji i sto su dovde stigli!  :43:

vanja

DA....ipak na kraju kad se pogleda, Buducnost je ekipa koja je ove sezone najvise dogurala u evropskim takmicenjima od svih ekipa iz regiona.

Cirius

:121:      Barselona 4 - 0 Milan     :121:

U prelijepoj utakmici bez sudijskih egzibicija ...  Imperija je uzvratila udarac     :105:      :43:      :43:
http://www.cdm.me/sport/fudbal/barselona-napravila-cudo-galata-takode-medu-osam

Priču o izuzetnom povratku BBC je stavio na udarnom mjestu,  đe rijetko stignu i uspjesi engleskih timova   :81:   http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/21747026

Na (jadnom) snimku su prva dva gola Mesija i gol Vilje ...  nema četvrtog gola Žordi Albe, valjda im je bio manje atraktivan   :67:   (jedan na jedan sa golmanom na odličnu asistenciju Sančeza ...)

Galatasaraj takođe,  malo neočekivano,  ide dalje ...

vanja

onaj prvi go mesija je umjetnost.
na kraju ipak nek je milan srecan sto je dosao ovoliko daleko u ligu sampiona.

zelja mi je da se susretnu barsa-real jos jednom do kraja takmicenja i da ih real dobije u zadnji minut....tad je najveca radost....odnosno tuga  :11: :102:  :61:

demijan

toliko o tome kako je milan "provalio"igru barce...
samo neka dodje timu barce taj od madrida  real,kraljevska prćija a kapitalistička modna kreativa 21.vijeka,sve tekma kupa kralja,od pre par nedelja pašće u mrvice...

vanja

:120: :120: vidjecemo  :101: meni bi stvarno bilo drago da gledam jos njihovih meceva, nekako su posebni. pa eto da nam mesi da 3 gola a vama ronaldo 4  :11: :11:

Cirius

Quote from: vanja on March 13, 2013, 02:20:58
:120: :120: vidjecemo  :101: meni bi stvarno bilo drago da gledam jos njihovih meceva, nekako su posebni. pa eto da nam mesi da 3 gola a vama ronaldo 4  :11: :11:

Ja nešto ne volim toliko te susrete ...  uglavnom zbog Realove prljave igre i isfrustriranog ponašanja od prethodnih godina.  Ako je ikad pokazao osobine malog tima,  to je u tim utakmicama sa Barsom, a to mu ne priliči.  Murinja da ne pominjem,  nego on izgleda ide uskoro  ... 
Uglavnom,  pušti da proslavimo ovaj spektakularni i čisti povratak Barse večeras    :105:    za razliku od sumnjive pobjede Reala nad Mančesterom,  uz sudijski blagoslov,  prije 7 dana    :103:

demijan

bajern je jedini koji me u lš stavi u ozbilnu misao,kvalitetnu, i izazov je...

Admin

Realno, Barsa je favorit... a ja bih volio da titulu osvoji Bajern.

sanjin

Nakon niza godina kada su sudije pomagale Barsi u nok-aut fazi LS, vala je "vrijeme" i da se Real malo "pogura".  :103:

Mađo

Eto tako.
Žá mi je što je žrtva bio Mančester... bolja ekipa.  :23:

Fraka

Kakva ludnica nocas.

Mađo

A ovo ti je za kladionice došla dvojka.  :23:

Fraka

I uvatio sam je, no sam pao na druge stvari. Mada, tresle su se gace Njemcima itekako