News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Prognoze,pitanja i odgovori

Started by Banjo, August 24, 2010, 15:22:28

Previous topic - Next topic

Mađo

Smatraj da je to vjerovatnoća a ne neka ozbiljna kiša.  :03:

FGump

Samo da potvrdim da smo prošli bez kiše...počela je u 2 sata...

miki777

Zdravo svim, novi sam na forumu i koristim priliku sve da pozdravim. Poslednje vrijeme sam razmišljao o vremenu i predstojećoj zimi od koje nema niti malo naznaka. Da li će ove godine biti mraza i da li će biti dobre zime, iskreno rečeno volio bih da zima bude dobra.

vanja

Pozdrav miki777  :109: .Usli smo duboko u jesen i ono sto se za sad vidi je samo kisa...Dugorocniju prognozu ti niko nece dati.I mi se nadamo jacoj zimi. Prati nas,ucestvuj i budi na forumu  :62:

miki777

Sa zadovoljstvom ću biti ovdje. Nadam se dobroj zimi pa makar morao dokupiti drva za ogrijev  :03:

tihomirk

Occe li zahladjivati ove godine?

ebless

NK sve ce biti dobro

Meni mirise na dobru zimu. Ovo tek sad vidjoh da se ukljucio novi clan iz NK. Vazda je bilo aj kuku nema dopisnika iz Nk, a sad vas mozemo sve u opoziciju poslati.  :27:
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

Nikola

Ovo do sad i sto modeli crtaju podjeca na dec 2011. Znamo kakva je bila zima 2011/12,tesko,gotovo nemoguce da ce se ponoviti,a ako idemo racunicom da u Podgorici jednom u deceniju budu dvije zime zaredom bez snijega ili uopste 3 zime bez snijega,onda ova zima moze da bude ta.

SnowHunter vjerovatno ima te podatke,u poslednjih 3 decenije; koliko puta je Pg bila bez snijega po deceniji?
Ako ova zima bude bez snijega onda ce narednih 4/5 biti 'sigurno' snijezne.

Ovo je narvno slobodna analiza bez bilo kakvih cinjenica,jer nikakvog pravila nema.

mirko

Quote from: nikolA on December 06, 2014, 17:49:20
Ovo do sad i sto modeli crtaju podjeca na dec 2011. Znamo kakva je bila zima 2011/12,tesko,gotovo nemoguce da ce se ponoviti,a ako idemo racunicom da u Podgorici jednom u deceniju budu dvije zime zaredom bez snijega ili uopste 3 zime bez snijega,onda ova zima moze da bude ta.

SnowHunter vjerovatno ima te podatke,u poslednjih 3 decenije; koliko puta je Pg bila bez snijega po deceniji?
Ako ova zima bude bez snijega onda ce narednih 4/5 biti 'sigurno' snijezne.

Ovo je narvno slobodna analiza bez bilo kakvih cinjenica,jer nikakvog pravila nema.

Isto sam i ja htio da prokomentarišem, iako sam laik za dublju meterološku nauku, ali na osnovu posmatranja i zaključaka reklo bi se da ovaj decembar podjeća na 2011. godinu, kako će dalje biti ne znam, volio bih da bude kao i tada što je bilo posle decembra... mada nemojmo zaboraviti da je i zima 2011/2012 bila i više nego bljutava, osim prvih 15-20 dana februara, koji su nam jedino i ostali u sjećanju... :78:

Južina

Kod mene je bila savršena u periodu od 20 decembra pa do sredine marta ( osim nekih pola sata za božić ) je bilo snijega ( zvanično mjerenje ).

sanjin

Eh, kad bismo mogli ponovo vidjet ovako nesto na kartama.

JovanK

markonato

Imam jedno pitanje.
Pratim ovih zadnjih dana teme i vidim da se sprema neko nevrijeme.
Ja treba na put da krenem u nedelju 28. ujutro i putujem primorjem za Trst iz Bara a onda 29. od Trsta do Pariza.

Interesuje me ako mi možete reći što da očekujem, jer ne mogu da odložim put?

Hvala puno!

Sent from my GT-I9195

Nikola

Quote from: markonato on December 25, 2014, 23:19:33
Imam jedno pitanje.
Pratim ovih zadnjih dana teme i vidim da se sprema neko nevrijeme.
Ja treba na put da krenem u nedelju 28. ujutro i putujem primorjem za Trst iz Bara a onda 29. od Trsta do Pariza.

Interesuje me ako mi možete reći što da očekujem, jer ne mogu da odložim put?

Hvala puno!

Sent from my GT-I9195
Racunam do Splita pratice te kisa,obilnije padavine,grmljavina i lokalno jak juzni vjetar,kad prodjes Split ili Sibenik ,sad ne znam vremenski za koliko ces dje stici,pratice te manje padavina ili suvo vrijeme uz veoma jak sjeverni vjetar,gore kod Istre moze biti i snijega,ne sad nesto ekstremno a i zna se kako Hrvati odrzavaju puteve i autoputeve.Od Trsta do Pariza ce te sluziti stabilno i hladno vrijeme.

markonato

Nikola hvala :-)

Sent from my GT-I9195

superwoman

Imam u utorak ujutru intervju za posao, poslednji krug, zna li se kakvo ce vrijeme biti?

Hvala.

Južina

superwoman

vanja

Quote from: superwoman on December 27, 2014, 10:51:43
Imam u utorak ujutru intervju za posao, poslednji krug, zna li se kakvo ce vrijeme biti?

Hvala.

toplo se obuci  :62:

superwoman

Nemam nista toplo a moram neki poslovni komplet a posao mi treba ocajno. Samo da mogu vipele da obujem.  :63:

Delija

Pozdrav svima,ja sam iz Niksicai novi sam na forumu pa me interesiuje moze li niksic u nedelju peroci bez kise?

Stefan600

Odgovor potrazi, isto u prognozama, samo u temi Decembar 2014. Dobro nam dosao!
Februar 2012. :)

Delija

Moze li iko reci bar okvirno da ili e?

Dzoni

Quote from: Delija on December 28, 2014, 05:06:05
Moze li iko reci bar okvirno da ili e?
Kako je ojuzilo rano mimo svakih ocekivanja, tesko da moze proc bar bez malo kise.