News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Šta, zašto, kako...?

Started by Admin, December 02, 2009, 14:43:07

Previous topic - Next topic

GagaM

Hvala Fraka. Sad sam skontala!!! :45:

Admin

Teorijski, sa zavjetrene strane, pod ovakvim upadnim uglom, imamo ciklonalno zakrivljenje.
Nastaje kao posledica očuvanja vrtložnosti.

Transmat

Danas je bukvalno najkraci dan u godini.. imali smo lijepi vedri dan.. i malo sam se "suncao" Mogu vam reci da nimalo nije bilo prijatno na sunce kad pece u glavu. Zanima me jedna stvar, koliko od prilike u ovo doba godine kad je sunce ovako nisko ima UV jedinica ? To sad niko ne mjeri za nase podrucje, ali vjerovatno ima u Italiju ? Ko zna neka odgovori a koga nije muka da procacka po internetu neka mi zavrsi to  :102:. Omatorio sam mrzi me da kopam sad za tim :)

SnowHunter

Ovo je grafik na primjeru Njujorka (izvor) - trebalo bi da je slično i kod nas, jer je Njujork tek stepen i po južniji od Podgorice:

Otprilike, za današnji datum i sredinom dana maksimum je 1.5 UV jedinica.

Transmat

sVaka cast ljudi, znaci to je onda fenomenalno, to su niske vrijednosti, moze da se uziva na sunce :)

Tih mjesec ipo dana u godini mi ne smeta direktno sunce ovo ostalo ja sam obucen kao oni ljudi u pustinju koliko mi smeta sunce..

Al3k5aNd4R

https://www.facebook.com/GossipMillNaija/videos/542571782616007/

Neko pali narod sa ovim videom na fejsu pa me interesuje jel to samo mislim da pale narod ili ga zaista pale? :D
❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

Admin

vanja