News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Jul 2010.

Started by Cirius, June 30, 2010, 14:44:54

Previous topic - Next topic

bole

Quote from: vanja on July 21, 2010, 12:53:38
Quote from: bole on July 21, 2010, 12:24:11
sad ce mo se malo razladit :)
bole -->cemo<-- se pise zajedno  ;D :D >:D O0 :-* :P

Hvala!
Vanja obratiti cu malo vise paznje na pravopis i znake interpukcije. :)

Trenutna temperatura u Podgorici 30 C, nebo - vedro

Modify :)

http://img683.imageshack.us/img683/1092/gfs260.jpg
Precipitations  +60h

Kimi

Front u subotu ...ima lepih šansi i za nešto ozbiljnije  :) :)

Al najvažnije je da će biti pojačanog vetra severnih smerova  :) :)

milos555

bole

Bice to fini zalad, ako potraje do sredine naredne nedelje, na konju smo...... ;)

Miloš

GFS trenutno crta obilnu kišu u cijeloj CG u utorak i srijedu... Nego, čisto sumnjam da će biti tako. Više vjerujem oktobarskom snijegu, nego julskoj kiši. :)

Cirius

Ne vjerujem ni ja da ce biti obilna kisa,  ali ce zahladjenje biti jako  (za ovaj period)  i,  kako sad stvari stoje Bole,  trajati bar do sredine sljedece nedelje  ...  Nekoliko dana normalnog vremena krajem jula,  kakva banja    :)

Miloš

Bojim se da primorje to zahlađenje neće osjetiti. Čak bi noći mogle da budu još toplije zbog fenskog efekta sjevernog vjetra... Mada, što se ja sjekiram kad ću vjerovatno u tom periodu biti na selu (blizu Kolašina), tako da ću se dobro rashladiti sigurno.
O0

bole

Aj` da vidimo; Nadati se da ce izgurat do Cetvrtka.

Madjo

Utorak umjerena kisa i po yr.no.Crta se nekih 20 litara jugu.Vidjecemo,mada i ja sumnjam u to

Madjo

Za naredni petak/subotu yr.no uveo obilnu kisu umjesto vrucina :)

Vjestica

Au Madjo yr.no najavio za danilovgrad u subotu temperaturu do 21C i padavina preko 100mm  >:D Gazi ga ..

bole

yr.no je poceo da lici na accuweather  ;D
Sto je dava za Pg.............
Sve u svemu na konju smo, izbacice nam ovaj zalad do cetvrtka, a onda kazan se opet lagano potpaljuje  ;)

Madjo

Nove padavine u subotu moguće,s tim što će upad ladnog vazduha sa sjevera Evrope imat više uticaja na sjeverni Jadran,ali nije isključena mogućnost da se nešto otkači i krene put nas.
Do subote,i dalje svježije vrijeme u odnosu na normalne prilike za ovo doba.

Miloš

U subotu velike šanse za nestabilnosti u cijeloj Crnoj Gori. Ponovo najbolje izglede za pljuskove ima primorje, i to u jutarnjim satima...
Modeli ne naziru neku dugotrajnu stabilizaciju.

bole

Slaba je ovo nestabilnost Losmi,  Cisto sumnjam da ce cijela CG biti zahvacena, vise mi lici da ce se posle Nedelje vratiti Tropikana.
Kazan po obicaju, ako sto bude u Subotu, bice mp3.