News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Prognoze: žaljenje, radovanje, kukanje, želje, snovi....

Started by Madjo, January 29, 2012, 23:47:49

Previous topic - Next topic

Stefan600

:122:  :112:

Zao mi je sto ne moze da nas bas zatrpa haha ne da sjeverac  :31:  :120: No, malo je falilo da bude tako nesto ove nedjelje  :122:
Februar 2012. :)

Vasilije

Mogu mislit kakva nas mecaava ceka sjutra u Podgoricu ali nazalost bez znacajnog pokrivaca..  :21: :57:

Stefan600

Milo mi je bas to, sto cu vidjet bar po' ure te mecave koju odavno nisam osmotrio u Pg.  :105:  :101:

Madjo

Quote from: Vasilije on February 05, 2012, 15:27:29 Mogu mislit kakva nas mecaava ceka sjutra u Podgoricu ali nazalost bez znacajnog pokrivaca..  

Mislim da će ga biti.
U prizemlju je vjetar sjeveroistočni dok je po visini ipak-južno strujanje. :122:

Vasilije

Quote from: Madjo on February 05, 2012, 15:31:29
Quote from: Vasilije on February 05, 2012, 15:27:29 Mogu mislit kakva nas mecaava ceka sjutra u Podgoricu ali nazalost bez znacajnog pokrivaca..  

Mislim da će ga biti.
U prizemlju je vjetar sjeveroistočni dok je po visini ipak-južno strujanje. :122:
Ajde Madjo da se ostvari jos pogotovo ako je jug onda ce biti i vise padavina!

Bura

Madjo zelim da cujem tvoje misljenje o snijegu u Baru u ponedljek vece.... Sta mislis je li moguce? Oce li ga biti  :32:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

niksicki

Zaboravio sam pasvord,pa cu ti odgovorita sa profila niksickog.
U pocetku bi kod vas pocela kisa i susnjezica,a nakon neka 2,3 sata mogao bi se ocekivati prelazak u snijeg.Posto vam je ciklon dosta blizu bice kod vas solidnih padavina.Prema mojoj procjeni mozete ocekivati 3,4 cm vlaznog snijega.To je neko moje misljenje,mada se nista sa sigurnoscu ne moze reci.
Mađo

Stefan600

Znaci, juzno strujanje po visini??? Aj okaci kartu na 850hPa za vjetar  :111:

Vasilije

Prije sam slusao dugorocnu prognozu na RCG. dao ju je dezurni meteorolog i za vikend su opet najavili pogorsanje vremena i padavine a do tad je ipak daleko!

Madjo

Quote from: niksicki on February 05, 2012, 15:44:39 Zaboravio sam pasvord,pa cu ti odgovorita sa profila niksickog.
U pocetku bi kod vas pocela kisa i susnjezica,a nakon neka 2,3 sata mogao bi se ocekivati prelazak u snijeg.Posto vam je ciklon dosta blizu bice kod vas solidnih padavina.Prema mojoj procjeni mozete ocekivati 3,4 cm vlaznog snijega.To je neko moje misljenje,mada se nista sa sigurnoscu ne moze reci.
Mađo

Ha ha ha  :67:  Dobra fora, ali ti tastatura nema š,đ,ž,č,ś,ź  :11:  

Quote from: kecmi on February 05, 2012, 15:38:48 Madjo zelim da cujem tvoje misljenje o snijegu u Baru u ponedljek vece.... Sta mislis je li moguce? Oce li ga biti  :32:

Mnogo bolje će ti to reći Miloš.  :122:

Bura

Bolje gram nafake no kilo mozga.

Krivi

GGMU!

Miloš

Možda samo kratkotrajna susnježica, ako bude izdašnijih padavina, ništa više od toga...

Bole-PG

oce li bit snijega kod nas nocas i mozda jaceg nego sinoc?Kako stojimo sa vjetrom
Podgorice grade moj!!!

Nikola

MIslim da su podgoricani za ovu zimu zadovoljni sa snijegim za 5 dana padao je preko 30 sati.A jos u petak i vikend jos snijega cak EC na +192 opet vidi snijeg,tako da bice ovo dug februar iako ima 29 dana.Ove godine ce da se napada izgleda za naredne tri-cetiri  :120:

Madjo

Ja se čak razmišljam da ovu temu makar privremeno zaključam.  :05:

Stefan600

Cirius

Čestitam Kotoranima i Baranima na snijegu danas     :121:       ostali ste još vi da se  ''upišete''  u ovu februarsku euforiju,   baš bih volio da konačno dobijete jedno fino ćebe od  10-ak +  cm ...     nadam se da će nas  Jelena  sve obradovati za koji dan ...      :79:

Stefan600

Molim vas je li realno da temp posle naoblacenja na ispod 0 ili malo preko 0 ode na 8 stepeni?  :120: (Za petak pricam)

Стенли

Sve je moguce, dune malo vjetra isfenira Podgoricu i eto ti 7-8c..

Južina

Stefan600

Quote from: Stenli on February 07, 2012, 14:49:55 Sve je moguce, dune malo vjetra isfenira Podgoricu i eto ti 7-8c..
Samo da ste mi zdrao'...

Стенли

Cini mi se da se daje jugoistocni vjetar i istok, a rece Dzoni da istocni vjetrovi feniraju podgoricu samo tako, i eto vidis da je to moguce. Ali samo lagano, glupa nam je prica, to je mnogo tesko, kad se hladnoca ujezeri tesko ce je iko razbit   :120:

Stefane ne pravi se toliko pametan, ja samo kazem sto mislim, slusaj ostale, ja sam mnogo dugo na forumu i idalje ucim od svih zanimam se

Krivi

Nevjerovatno je da je danas u 14 sata u baru bilo 2,a u budvi 8 stepena!!!Na samo 30 km tolka razlika??a klime vrlo slicne...a u hn i sad 8 stepeni...bolesno
GGMU!