News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Februar 2012.

Started by Miloš, January 27, 2012, 12:18:26

Previous topic - Next topic

Dado

sta li ce biti sa nk u subotu..samo ne kisa!!  :107:

skener

E vec na tim kartama u subotu popodne bi bilo +2 po visini  :02: ali vec u nedelju ujutro opet 0

Nikola

Ok nedelja nije problem snijeg manje padavina ali dobro par cm nije lose posle toga ide pon-uto padavinski dani,ali toplota probija petak 12H do subota 19H istopice sve,i sto pane od nedelje to je drugi snijeg samo par cm ali dobro je i to.

skener

Quote from: nikolA on February 02, 2012, 17:23:55 Ok nedelja nije problem snijeg manje padavina ali dobro par cm nije lose posle toga ide pon-uto padavinski dani,ali toplota probija petak 12H do subota 19H istopice sve,i sto pane od nedelje to je drugi snijeg samo par cm ali dobro je i to.

Da,tako izgleda da ce biti za PG i DG...za NK mislim da ce se drzati do petka kasno uvece ili eventualno do subote ujutro,tesko moze izdrzati u subotu

scepo

Pon-Uto kisa isto jel :32:

Nikola

Ne snijeg,nocasnji EC,Nmm i Wrf i Eta reci ce vise o sjutrasnjem danu i suboti

scepo

Daleko je to moze isparit lagano :122:
Vide li taj ciklon i Gfs i Ec za Pon-Uto :32:

Dado

koji ce snijeg da dobiju zb i kl steta sto nema nikog na forum iz tih krajeva.. :16:

Nikola

Quote from: scepo on February 02, 2012, 17:34:54 Daleko je to moze isparit lagano :122:
Vide li taj ciklon i Gfs i Ec za Pon-Uto :32:
Da stim sto je Ec blaza varijanta,ali vidjecemo

Dzoni

Ja se nesto bojim da ce ove padavine veceras da kasne i da cemo vec uci u toplu zonu,dakle da necemo od toga imat nista.

Danilovgrad

Quote from: Dzoni on February 02, 2012, 17:47:18 Ja se nesto bojim da ce ove padavine veceras da kasne i da cemo vec uci u toplu zonu,dakle da necemo od toga imat nista.
Imam i ja taj osjecaj!  :12:

Nikola

U petak tokom noci i u subotu tokom dana kisa ce padati svudje ispod 1000m kako crta GME/DWD to mi je malo nerealno ali nije iskljuceno i  sta na kraju od ovog 'strasnog' talasa snijeg ostane tamo gdje je bio i prije zahladjenja,to me najvise nervira,kad modeli crtaju -20 nad Hrvatskom i velike snjegove u svim nizim krajevima da na kraju bude vise razocarenja u najavljeno nego ostvareno,no' dobro ovaj snijeg sinoc malo docarao prognoze  :56:

Južina

Ja sam izgubio volju za snijegom kad znam da će jugovina u subotu, neka ga sad otopi što god oće pi  :25:

skener

Quote from: nikolA on February 02, 2012, 18:27:09 U petak tokom noci i u subotu tokom dana kisa ce padati svudje ispod 1000m kako crta GME/DWD to mi je malo nerealno ali nije iskljuceno i  sta na kraju od ovog 'strasnog' talasa snijeg ostane tamo gdje je bio i prije zahladjenja,to me najvise nervira,kad modeli crtaju -20 nad Hrvatskom i velike snjegove u svim nizim krajevima da na kraju bude vise razocarenja u najavljeno nego ostvareno,no' dobro ovaj snijeg sinoc malo docarao prognoze  :56:

Mozda se to za subotu malo ublazi sjutra,ovo je takav ciklon da nista nije sigurno dok ne udje u 24 sata...a za sjutra je vec skoro sve izvjesno

winter

Okle ovo ada nema sanse bice snijga u Pg do podne tako je najavio D....... i Gfs je jos ublazio juzinu   :23:

winter

Sad ce D.....nesto da kaze za oko 10minuta  :77:

skener

Quote from: winter on February 02, 2012, 18:46:39 Sad ce D.....nesto da kaze za oko 10minuta  :77:

On ce najaviti kisu i visoke T...  :13:

Nikola

Ec potvrdio danasnji snijeg do 12H koji prelazi u kisu,koja pada do izmedju sub-ned

winter

D...... je najavio za sjutra prije podne i nocas najavio snijg jaceg inteziteta koji ce u drugom dijlu dana preci prvo u susnjezicu i u kisu
Znaci do 12h uzivanje  :82:

Bole-PG

Sve jaki snijeg,rece li kad pocinje?
Podgorice grade moj!!!

sanjin

skener

Quote from: nikolA on February 02, 2012, 19:06:27 Ec potvrdio danasnji snijeg do 12H koji prelazi u kisu,koja pada do izmedju sub-ned

Nikola,mozes li postaviti kartu EC-a?

winter

e to ne ali po ec juzina u subotu  :06: http://meteociel.fr/modeles/ecmwf/runs/2012020212/ECM0-48.GIF?02-0
I sta ce bit u noci izmedu subote i nedelje?
 :77:

Stefan600

Sa juga nas je prekrio neki oblacni sistem... Mozda bude nesto za sat vremena...
Februar 2012. :)