News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

III ciklus komentari

Started by goga, December 29, 2011, 16:50:38

Previous topic - Next topic

Miloš

U 15h:

Ulcinj 1.8°C
Cetinje -1.3°C
Nikšić -3.9°C

Valjda je to to sa temperaturama. Neće biti više sunca a ni tople advekcije... :78:

skener

U kakvom su kodu padavine do sad?

Pretpostavljam da je samo Cetinje 2

Miloš

Da, padavine su za sada stabilno u kodovima 1 2 1, uz samo teoretske šanse da se nešto može promijeniti do kraja dana po tom pitanju. Pretpostavljam da će Admin ipak čekati 19h za objavu konačnih rezultata.

skener

Vjerovatno...ipak se moze desiti da padavine porane pa da se nesto promijeni

Fraka

cetinje za 0.1 i snijeg za 2 centa... od prvog ciklusa sam barem 10 bodova izgubio na greske 0.1 ili 0.2

Miloš

Šteta, imao si jednu od boljih prognoza, mogao si komotno i 9 bodova da uhvatiš.
Ja i u ovom kolu standardnih 7 poena, mislim da sam u barem 12 kola od početka takmičenja osvojio toliko.  :23:

Fraka

Zbilja sam razocaran kako se sve odvilo.. mogo sam bit najubjedljiviji pobjednik itd.. sve za 0.1 i 2 cm.. no nema veze, bice bolje.. najvise mi je zao shodija... isto kao gabes prosle godine......

skener

Vjetar za 1,Tmax na Ct za 0.3...ovako samo 5 bodova sem ako Ulcinj nekim cudom ne predje u kod 2 pa zakucim 6  :05:

Admin

Dejo, ako tri takmičara imaju više bodova od tebe ti si četvrti. Sasvim je svejedno da li oni imaju isti ili različiti broj bodova.
Zamisli prvenstvo u fudbalu (recimo Srbije) u kome na kraju Partizan, Zvezda i Vojvodina imaju po 45 bodova. Sledeći je Rad sa 40.
Da li je Rad drugi ili četvrti?

Dejo

Nisu definisana pravila u slučaju istog broja bodova ili ih nisam našao. U tvom primeru postoje pravila da li bolja gol razlika ili medjusobni dueli...

Fraka

Pa dobro ali svakako se zna da su prva 3 mjesta milos magician i shody... e sad bice izmedju njih podjela, na koji nacin ne znam... oni su 1 2 i 3.. nema tu neke filozofije

Admin

Koja god pravila bila, ne može neko ispred koga su trojica, biti drugoplasirani.
U atletici se dešavalo da dvojice takmičara ostvare isto vrijeme i obojica dobiju zlatnu medalju. Onaj poslije njih dobija bronzanu, a ne srebrnu.

Admin

Shody, Magician i Stormbringer će, ako ostane stanje kakvo je trenutno, podijeliti nagradni fond za troje prvoplasiranih.

Fraka

Dejo

CervantesRI

Opet luda i izjednačena završnica! Sa čestitkama ću još ipak malo pričekati, dok se ne objave konačni podaci.

Znam da su svi iz kola u kolo zazivali da bude akcije za prognozirani dan, ali ovo zadnje kolo pokazalo je da previše akcije može biti i kontraproduktivno. Vidim da je nekoliko takmičara od silnog uzbuđenja i praćenja trenutnih zanimljivih vremenskih prilika jednostavno zaboravilo poslati prognozu (ni meni nije puno falilo), a oni koji su i poslali nisu bili 100 posto fokusirani (opet moram priznati da sam i ja bio među takvima).

skener

Zna li neko podatke od 16 h?

skener

Podaci od 17h

Ul 1.5
Ct -1.3
Nk -4.4 (susnjezica) mada mislim da je greska

Shody

U 18h temperature u padu, i svugdje bez padalina.

To je to što se tiće V prvenstva Crne Gore.  :54:

skener

Po mom racunanju  Shody,Magician i Stormbringer ce imati 101 poen i podijeliti prvo mjesto u ukupnom plasmanu   :109:

Sto se tice III ciklusa  Delibal,Dejo i Magician 35 poena i oni dijele prvo mjesto   :109:  iza su ostali Shody,Stratus Fractus i Stormbringer sa 34

Fenomenalna zavrsnica,cestitke svima  :116:

Miloš

Prođe 19h, evo današnjih zvaničnih podataka:

ULC  1.9  1 (1mm)
CET -0.7 2 (9mm)
NIK -3.1  1 (0.2mm)
Vjetar (Ul+Ct+Nk) 14
Tmin -13.4
SnZ  95

Čekamo Admina da objavi konačne rezultate, pa da proslavimo ovo!  :116:

Dejo

Prvo kolo da su sve temperature ostale niže od mojih prognoziranih, šta uradi sneg  :109:

Čestitke svima, ja sam zadovoljan, najbolji u zbiru II i III ciklusa  :114:

Nikola

Miloš

Ne znam šta da kažem, a da nisam već rekao. Neću nikome posebno čestitati, svi takmičari zaslužuju čestitke, nebitno da li išta osvojili ili ne. Možda moram da posebno izdvojim takmičare koji su učestvovali u svakom kolu.  :45: I naravno, da posebno pozdravim sve takmičare koji su svojim komentarima ovdje učinili takmičenje još zanimljivijim!  :121:

Nisam očekivao ovakav finiš, ali moram vam priznati da sam ovakvo kolo priželjkivao od početka takmičenja.  :27: Mislim na sinoptičku situaciju.

sanjin