News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

III ciklus komentari

Started by goga, December 29, 2011, 16:50:38

Previous topic - Next topic

Fraka

skener

Potpuno sam zaboravio da posaljem prognozu,a citavo vrijeme sam bio na forumu sinoc  :75: Zao mi je samo zbog Tmin,tu sam jos bio u igri  :16:

demijan

a sutra ocekujem popodne da ode do 3...a da ne ponavljma da je sve moguce  :102:

Nikola

Ako bude sjutra repriza danasnjeg pa i stepen gore sve bih pogodio,ali nisam te srece,preko 8 sanse nema

Miloš

Odoše sve temperature danas previsoko, i pored oblačnosti. Kako je krenulo, biće dobro da sjutra prođem bez minusa na Tmax. Sad bih sve temperature digao barem za 2°C, ali kasno je...

MAGICIAN

Nijedan dan nije isti!

Cini mi se da ce sjutra temperature biti znatno vece, ali nikad se ne zna!  :75:

Bura

Ja sam za HN planirao prvo da stavim 8.8 . Pa pogledah malo bolje onaj prvi proj, pa reko dizi tu brojku budalo jedna!  :120: Tako stavih 10.0 nego izgleda da ce se ta temperatura sjutra postici oko 9-10 sati.  :10:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Dejo

Sutra će jutarnje biti niže, pa će i dnevna sporije narasti, neće maksimalne biti puno veće od današnjih.  :27:

MAGICIAN

Quote from: Dejo on January 18, 2012, 12:29:58 Sutra će jutarnje biti niže, pa će i dnevna sporije narasti, neće maksimalne biti puno veće od današnjih.  :27:

Ali zato sjutra nece biti oblacnosti, a moze se desiti i da juzni vjetar malo porani!

demijan

Quote from: Dejo on January 18, 2012, 12:29:58 Sutra će jutarnje biti niže, pa će i dnevna sporije narasti, neće maksimalne biti puno veće od današnjih.  :27:
i ja bih se slozio da nece biti puno vise ..jedno 2-3 stepena  :75:  :63:

nego ,reci mi dejo ovde , sta mislis kako ce biti u suboticu za vikend i ponedeljak jer cu ga tamo provesti?oce biti kise ili snijega?

Fraka

Ja bi HN digo na 10.5, to cu fulat 100%, ostalo ne bi dirao, pa kako bude...

Shody

Vidjet ćete magle sutra u Pljevljima  :75:

Madjo

Quote from: Shody on January 18, 2012, 13:00:15 Vidjet ćete magle sutra u Pljevljima  :75:

Pa i da je bude, ne vjerujem da će izdržat do podneva, ipak se crta solidan vjetar gore od popodne.

demijan

visina snijega na zabljaku u 13h 55 cm  :78:

Madjo

Quote from: demijan on January 18, 2012, 13:24:59 visina snijega na zabljaku u 13h 55 cm  :78:

Aoh  :52: Kako je krenulo śutra na 20 cenata

demijan

mislim da visina koja se veceras izmjeri ce biti i ujutru. 53 +- 1 cm
a HN sam stvarno nisko odigrao.nadam se da nece ic preko 12.7  :51:

Fraka

A sto je to... na -5 se istopi 5 cm kuku.. i to sabijenoga snijega  :29:
Sumnjam u validnost takmicenja  :71:
A u Hn cu uvatit -ponat sjutra sigurno.

I imam predlog za sledece takmicenje da se uvede i za temperature -2 poena.. Glupo je imat na vjetar i padavine a ne na T. to se treba vise kaznit ako neko fali 10 stepeni, nego vjetar.

Fraka

demijan

fraka,to sam htio odavno  da predlozim ,al sam mislio sacekati kad se zavrsi ovo takmichenje.da se od iduceg i na tr-u uvede -2 poena za greske preko odredjene granice.a - 3 na pr preko ne znam na pr 8 stepeni greske.

Dejo

Quote from: demijan on January 18, 2012, 12:38:09 nego ,reci mi dejo ovde , sta mislis kako ce biti u suboticu za vikend i ponedeljak jer cu ga tamo provesti?oce biti kise ili snijega?

U subotu red sunca red oblaka na +5 stepeni, u nedelju više oblaka, ali još malo toplije, u ponedeljak kiša. U subotu umeren severozapadnjak, a u nedelju jugozapadni vetar.

Lep provod  :109:

demijan

U subotu red sunca red oblaka na +5 stepeni, u nedelju više oblaka, ali još malo toplije, u ponedeljak kiša. U subotu umeren severozapadnjak, a u nedelju jugozapadni vetar.

Lep provod  :109:
[/quote]

super.tako sam i ja mislio al bolje da imam profi potvrdu sa lica mesta  :109:
hvala dejo. :47:  

Miloš

Današnji maksimalci:

HN 11.2
PV 1.8
KL 0.8

Eh, kad bi sjutra bilo ovako, Pljevlja i Kolašin bih pogodio u 0.2°C, ali bi mi Herceg Novi taman za toliko pobjegao. I vjetar bih ubo, 7m/s je bilo danas.
Ali, sjutra je novi dan. Za Pljevlja je i dalje sve moguće, od debelog minusa, do debelog plusa.

Fascinantno mi je da je danas otišlo 4cm snijega na Žabljaku za 6h pri negativnoj temperaturi i slabim padavinama. Tu smo manje-više računali svi na siguran poen, ali izgleda da neće biti tako.

Makar su nam padavine sigurni poeni.  :83:

Bura

Evo na Zabljaku pada slab snijeg.... ipak ce bit koji cenat vise....
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Fraka

Kecmi na zabljak pada od sinoc slab snijeg pa se istopilo 5 cm

Fraka

haha, Milose ti sa tih 1.6 stepeni ne pokrivas ni debeli minus ni debeli plus.. to neki tekticki potez za izbjegavanje negatvnog  :27: