News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

III ciklus komentari

Started by goga, December 29, 2011, 16:50:38

Previous topic - Next topic

Стенли

Miloš

Izvedrilo na Žabljaku i oslabio vjetar, nagli pad temperature na -6.1°C. Osciliraće to još do jutra, i novi izlazi modela vide promjenljivu oblačnost i slab vjetar.

Fraka

Miloš

Opasno se zaletio Žabljak, znao sam da će se to desiti ako se imalo raziđu oblaci i oslabi vjetar. Da je ostalo oblačno sa vjetrom, strahovao bih da ne dobijem negativan poen zbog previsoke Tmin, a ovako se bojim da me ne zadesi ista sudbina zbog preniske Tmin.
Ali ovih -6.7°C ništa ne znače. Ponavljam da je dovoljno da se samo nakratko naoblači ponovo i ode temperatura na -5°C.

Nikola

Samo da ZB ne ode preko -10.5 ali kako je krenuo samo je oblacnost spas
Trenutno -6.9

Fraka

Eto ga 5.9 za minut odma  :67:

Bura

Evo ga sad na -4.8, Cetinje otislo u + .
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Madjo

Nek ide Cetinje koliko oće.

Variraće Žabljak u toku noći i ne treba se uzbuđivati.

Bura

Quote from: Madjo on January 11, 2012, 23:24:12 Nek ide Cetinje koliko oće.

Variraće Žabljak u toku noći i ne treba se uzbuđivati.

Nek on varira koliko hoce samo da mi ujutro ne bude ispod -6.5 i iznad -3.5  :120:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Madjo

Žabljak u 00.50h : -4.4° uz vjetar od 4m.s   :56:  

Shody

Fraka

Cetinje lijepo pada, sasvim je moguce da tamo bude T-min..  Mada ja ne bi ni kolasin iskljucio

Shody

Shody

CETINJE      12.01.2012   03:10     -3.2    
ZABLJAK      12.01.2012   03:20     -4.2

Jedino preostaje nada u Kolašin  :116: :116:

Fraka

Moze se to promjenit u 10 minuta sve.. samo da ne uvatim negativni.. pa kako god

Shody

Istina, na Žabljaku krenio strelovit pad, palo je za -0.1°C  :11:

Nikola

Na Zabljaku visoku T drzi oblacnost koja odlazi moze da dodje do -8 but it is difficult

goga

Dobro jutro iz beča vidim dobrano nas zeza minimalna  :107: minus bod za početak :77:

Dejo

Prosečna greška na Tmin u ovom kolu 4-5 stepeni  :109:

Fraka

Dejo

Nema podataka sa Žabljaka, ne važe prva 2 parametra  :11:

Ko je siguran da Žabljak neće u plus danas ako bude sunca?

Boce

Stigla potvrda fijaska
Žabljak -3.6°C
visina snega 54cm

Dejo

Miloš

Svaka čast svima što su prošli bez negativnog poena na Tmin u ovom kolu. Ja sam i očekivao da su moguće sve vrijednosti od -12°C do -4°C, ali mi ni na kraj pameti nije bilo da može preko -4°C. Nepredvidiva je ta planina...  :02:
Ako sam dobro proračunao, ako Ulcinj danas ostane ispod 13.5°C, ili Podgorica ispod 11.5°C, imaćemo novo ime na čelu tabele!

Admin

Najnižu temperaturu jutros u 06UTC ima je Žabljak i iznosila je -3.6oC. Samo je Kecmi uspješno prognozirao ovaj parametar.
Visina snijega u istom terminu je iznosila 54 cm. Uspješno ju je prognoziralo 35 takmičara.