News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Admin, October 20, 2011, 00:52:00

Previous topic - Next topic

Fraka

Cirius

Nisam uspio da otvorim ovaj attachment ..

demijan

:109:
kad ce taj cetvrtak...  :111:

Madjo

Quote from: Fraka on October 26, 2011, 00:48:16 Zaebava se coek narode  :99:

A što znam, prošla je bila ponoć..  :11:

Transmat

Madjo, raduis li ti ujutru te si se dofatio boce ovako kasno  :11:

Mislos se zezao.
Neka, nego sam mislio da Ehtelion ne pije isto ovako  kasno?  Uh, koliko je digao temperature  :36:

bice dobrih kikseva ali dobro, mladji takmicari ce valjda na vrijeme uvidjeti kako to sve ide...

Uh, kako masim ova slova...  bice da sam ja pio!

MeteoLaik

Dobro je takmičenje za studente. :D Meni je admin pogrešno upisao minimalnu temperaturu, ali bolje da ne mijenja. Možda je to namjerno učinio, da bi mi pomogao. Nema meni pomoći.  :116:

Fraka

Ja sam se razmisljao u vezi oblaka i minimalne.. ali ostavio sam malo nizu.. pa sto bude

Madjo

:67:  Ne ja kapi jedne.

Pa dobro, prognoze i nijesu toliko različite... što znam

Transmat

Quote from: MeteoLaik on October 26, 2011, 00:52:47 Dobro je takmičenje za studente. :D Meni je admin pogrešno upisao minimalnu temperaturu, ali bolje da ne mijenja. Možda je to namjerno učinio, da bi mi pomogao. Nema meni pomoći.  :116:
Pretjerao si za Hn..   :112:

MeteoLaik

Da ne kažem da sam ofrlje to uradio. Ali ok. Predlažem ADMINU da uvede nagradu za najveći promašaj prvestva. Tu bih već nekako mogao da uđem u uži krug.  :11:

Fraka

Status fructus i Grec vide neki opasan ciklon  :11:

Madjo

Quote from: MeteoLaik on October 26, 2011, 00:57:04 Da ne kažem da sam ofrlje to uradio. Ali ok. Predlažem ADMINU da uvede nagradu za najveći promašaj prvestva. Tu bih već nekako mogao da uđem u uži krug.  :11:

Ništa se ne śekiraj. Uživaj  :116:

Quote from: Fraka on October 26, 2011, 00:59:28 Status fructus i Grec vide neki opasan ciklon  :11:

Ko zna, možda i bude  :11:

Nikola

Vidim vecina razmisljala kao ja sto se padavina i Tmin tice,nisam smio staviti dvadestice Tmax jer se bojim oblacnosti.Kecmi rizikovao si na padavine,jer bi smodeli mogli malo da produze padavine preko jadrana,sve u svemu 85% takmicara me je zadivilo prognozama.

Madjo

Idu lagano i Pg i HN na 20° iako bude oblačnosti.

goga

hm hm ... prespavah tablicu  :02:... di ju je admin sakrio ... pliiiz neka mi neko kaže ..

edit ... nađoh ... zakržljala samo ipak je tek prvo kolo

Miloš

T jutros u 8h: Žabljak 2.4°C, Pljevlja 2.8°C, Kolašin 3.0°C. Vidjećemo hoće li oblačnost sjutra da odradi posao.

ehtelion

nisam ni gledao da ce biti oblacno:)

Bura

Quote from: nikolA on October 26, 2011, 01:22:56 Kecmi rizikovao si na padavine,jer bi smodeli mogli malo da produze padavine preko jadrana.

Uh vidio sam  :34: no bice sta bude  :03: :03:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

demijan

MAGICIAN

HERCEG NOVI

21.2

Danas u 14h .

demijan

ok.synop mu je opet u redu.

Fraka

Neka i sjutra bude tako i na konja sam  :63:

Nikola

Ako sjutra bude kao danas a izgleda da ce biti slicno  cirus,Fraka,Madjo,Boki,Lukeni,Rakun,Maestral,Transmat bi usli u uzi krug  :45:

Fraka

Jes imao bi 9 bodova, a to nikad ne valja.. sjutra ce nesto poc naopako  :07:

Fraka

Kako stvari stoje, padavina ne bi trebalo bit istocno od Korcule... no ko to zna.. oblacnost ce definitivno usporit pad temp na zabljak...