News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Snijeg-sezona 2011/2012

Started by Madjo, September 20, 2011, 23:52:18

Previous topic - Next topic

demijan

:109: za fotku nikshicki! vojnik je prelijep a narocito sa svoje severne strane.nikada nisam vidio da je ova, niksicka strana zabijelila drugacije nego ovako;u smislu da nikada sami vrh ili tu pri njemu ne zabijeli samo, vec  uvijek  'puvuce' snijeg nisko ..do nekih 1000m!  :109:  

Gaston

Studeno, jutros i prije pola sata:

Gaston

Jedna jutrošnja, nije puno palo sinoc:

ehtelion

na Jahorini Sezonska karta do 20.11.2011.   150 eura.   To je stvarno prejeftino....

A u Kolasinu koliko je? Jos cjenovnik izasao nije.

Bura

Planine oko Bara - bijele  :43:

Rumija

Lisinj

Sutorman

Sozina

Bolje gram nafake no kilo mozga.

niksicki

Slike su iz moje ulice,od prije 2 sata  :110:

vanja

kod vas je stvarno praznik, uzivancija.odlicne fotke. kolko smo mi podgoricani daleko od ovoga. zimska idila

Madjo

Dobro je i kod vas plasalo nikšićki  :109:  

niksicki

Bogami se ne mogu pozalit  :79:.Koliko ga ima kod tebe?

Madjo

8 cm na travu, zajedno sa ostacima od juče,na betonu duplo manje.

Nešto sam slikao ali me nije volja postavljat fotke.Nema se što ni viđet,skoro isto kao sinoć u ova doba.

niksicki

Mislio sam da ujutro idem za Cetinje,ali kad je vec mali snijeg vise mi se isplati ostat odje  :63:

Стенли

Mislim da ga na Cetinju ima skoro duplo vise nego na Njeguse? ...Ne znam zasto  :78: Madjo, vjetar?

Fraka

Quote from: Stenli on December 20, 2011, 00:40:39 Mislim da ga na Cetinju ima skoro duplo vise nego na Njeguse? ...Ne znam zasto  :78: Madjo, vjetar?

E ada, cetinje zavjetrina...

Madjo

Na Njeguše je kumulativno palo više snijega u ove dva dana nego u Cetinje,što je i normalno sa obzirom na razliku u nadmorsku visinu.
E sad, druga je stvar zadržavanje snijega.Njeguši nijesu uspjeli dobro sačuvat jučerašnji snijeg zbog vjetra a dijelom vjerovatno i današnji.
Jutros sam bio u Cetinje, taj statistički santimetar u gradu nije postojao kad sam došao(jeste u Baice), dok je u terminu u 13 h javljeno da je visina snijega 6 cm  :05: Bilo mi je malo smiješno s obzirom da sam bio tu dok je padao snijeg koji je jedva pokrio beton i asfalt.Nije ga nikako moglo bit toliko,to vam je 100% tačno.  :03:

Mladen

Snijeg na Cetinje 19.12. 2011. između 22:30h i 00:30h.
Uživajte! :79:

Mladen

Mladen

Mladen

Mladen

Mladen

Mladen

Mladen

Mladen

Mladen

Стенли

Sjajne slike  :04:  :43:  :43:  A sto je to nidje zive duse.  :05: