News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Humor

Started by Kimi, February 23, 2010, 22:24:24

Previous topic - Next topic

Стенли

Aj zajebite vise...Cak Noris je samo glupi glumac,da je stvarno Bog, dosao bi sad u moju kucu i poceo bi da mi udara glavu od tastaturhafobhasdufsadjksahbdfehfiouwehrihwefiodsb849yhuiobg...  :75:

Stefan600

Februar 2012. :)

Madjo

Evo nova tema đe se možemo zebavat do mile volje.
Pišite vaše ili tuđe provale, smiješne situacije, viceve, bisere s foruma, ma sve...  :120:

Samo bez vulgarnosti !  :17:

Evo počeću ja:

Idu dvije babe ulicom, dolazi treća i veli im : " A đe ste mačke..."   hahahahahahahahahahahahahahahahah   :23:  :56:
Ovo nije smiješno uopšte.   :76:

Stefan600

Al3k5aNd4R

❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

Стенли

hahahahahahahahahahaha.... Presmijah se  :75:

Стенли

Wikipedia:
"Јa znam sve!"
Google:
"Јa imam sve!"
Internet:
"Bez mene ne možete."
Kompjuter:
"HAHAHAHAHA, svi ovdje zavisite o meni, a ja o nikome!"
Struja:
"HAHAHAHAHAHAHA, stvarno?"
Tesla:
"Ko tu koga laže?"
Bog:
"Molim?"
Chuck Norris:
"Šta moliš?!

:75:

LOMIBA

Vidjeo Crnogorac ,dvije tri djevojke iz Serbije u Budvu,$ede u kafanu ! Prisa im on i pita onako ljubazno ,a djevojke sto pijete ,kad ce jedna ja coca colu ,a on "a dje ti je " !!
U dobru se ne ponesi!

vanja

Quote from: LOMIBA on December 19, 2011, 19:50:36 Vidjeo Crnogorac ,dvije tri djevojke iz Serbije u Budvu,$ede u kafanu ! Prisa im on i pita onako ljubazno ,a djevojke sto pijete ,kad ce jedna ja coca colu ,a on "a dje ti je " !!

hehehhe sad sam ga se sjetio :)

evo ga iskoristen i u ovom filmu:

Стенли

Je li djevojko sta pijes? Coca~Colu... Paaaaaaaa djeeee ti je?  :102:

Dosao Crnogorac na pijacu i pita prodavca:
- Posto su ti ove jabuke??
- Zavisi, sto vise uzmes, to su jeftinije.
- Auu,pa trpaj u ovu prikolicu jadan dok ne bude dzabe!  :05

Fraka

Bole-PG

Quote from: Madjo on December 18, 2011, 11:46:11 Evo nova tema đe se možemo zebavat do mile volje.
Pišite vaše ili tuđe provale, smiješne situacije, viceve, bisere s foruma, ma sve...  :120:

Samo bez vulgarnosti !  :17:

Evo počeću ja:

Idu dvije babe ulicom, dolazi treća i veli im : " A đe ste mačke..."   hahahahahahahahahahahahahahahahah   :23:  :56:
Ovo nije smiješno uopšte.   :76:
mogao si sa ovim poceti igraju dvije babe sony dodje 3 i ugasi ga
Podgorice grade moj!!!

Стенли

Idu dvije babe ulicom i odu  :05:

Madjo

Idu dvije babe ulicom a pogotovo treća ...    :102:

Vasilije

Bio perica u skoli (na casu biologije ucili sisare, sada nastavnica ispituje):
- "Perice navedi ti nama jednog leteceg sisara."
- "Stjuardesa.  :67: :67: :67:

Poslala zena crnogorca da uhvati puzeve za veceru nakraj se vraca on sa jednim puzem. Pita ga zena Jadan ne bio kako ufati samo jednoga puza. A on joj veli zeno neznas ti kakva je to zvijer to trci to bjezi to skace!

Al3k5aNd4R

Pitali Zabjelčanina:
-Radiš li đe?
-Ne,a pravo da ti rečem nemam ti ni kad!

Srele se se dvije podgoričanke i veli jedna drugoj: ,,kako ti je fancy torba''
Odgovara ova druga: ,,ćuti seljanko, to ti je ferre''

- Kako se zove podgoričanka preko 35 godina?
- Staropodgoričanka

Od kojeg virusa boluju podgoričani?
- X5Q7

Koliko Podgoričaninu treba para da bi izašao u grad? 86.30€
>85€ za pauka i 1.30€ za kafu
❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

Стенли

Evo jedan za Vanju.

.....................ide ti Crnogorac Beogradom i zaustavlja jednu zenu i pita je ''koliko je sati gospodjo'' ..ona mu odgovara 25 do 11.. samo cujes njegaa ''aaaaa nee noo 'iljadu '' ahahahahahahahahahahahahahahahaha  :77:

MeteoLaik

što kaže Podgoričanka za momka za koga nije sigurna da li ima para? - Stvarno mi nije jasan.  :120: :71:

lav

Narucuje jedna gospodja u bifeu sok:"Ja cu djus od pomorandze"

Bura

Kaze starica:

Kako se ovo vreme promenilo. Prije si za 10 dinari mogo da kupis u prodavnicu svega, i bombone za decu, i zvake, i slatkisi, i po koju kesu kafe, a sad - kamera ovdje, kamera ondje, kamera tamo.....
Bolje gram nafake no kilo mozga.

LOMIBA

http://www.youtube.com/watch?v=4yYwVd99SXs najveci kraljevi hahahahahahah sjutra ce biti vrijeme kako bude hahahahahha:D
U dobru se ne ponesi!

Stefan600

...Tako da ako bude padala kisa, mi ne snosimo odgovornost  :109:  :102: :102:  :102:

LOMIBA

znate i gdje ciganin krije pare od svoje zene i djece...ispod sapuna..:D  :05:
ili ova zdravica:neka bog zivi mene i muza moje zene i djevera moje snajke i sina moje majke i sina moga oca i oca moga sina...
U dobru se ne ponesi!

Madjo

Quote from: winter on January 14, 2012, 00:50:49 Dabe se budih bruka i sramota :35:
temp oko 5.5 bili ste u pravu nista od ovoga ostaje nam zahladenje i vjera u bolje izlaze :33:

Quote from: stefan96 on January 14, 2012, 00:51:51 Tako je winter. Ustani ti i sjutra, dako Ec 0z iznenadi. hahahahahahhaha  :114:  :105:

Salim se, nemoj tako ti boga, spavaj, bolje ti je... Modeli pojma nemaju.

Quote from: kecmi on January 14, 2012, 00:45:09 Ljudi, ne znam ocete li mi vjerovat, ali mislim da ovdje pada susnjezica ili rastopljene pahulje! Jer kad mi pane na lice tacno osjetim da je nesto ledeno! T 4.9°C .

Quote from: stefan96 on January 14, 2012, 00:48:48 E to je to moj kecmi, kad ti se pricinjava... Uz vjetar kad dune, zna da nanese istina...Moguce...

:102:

Stefan600

Pa ne znam kecmi, necu tvoje rijeci da omalovazavam nikad. Moguce je da se nanosi susnjezica kad je jak sjeverac. To ne znaju oni koji ne zive u predjelima dje se to inace desava. Kod mene se desilo jednom prosle zime(ja mislim da je bilo) pri temperaturi od 4.5 stepeni kisa i vlazni snijeg padaju uz vrlo jak sjeverni vjetar...Mislim da se podgoricani toga sjecaju, a mozda i ne... hahahah