News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Humor

Started by Kimi, February 23, 2010, 22:24:24

Previous topic - Next topic

winter

Daje ga IBRA SA 30 m iz makazica a Sofro veli ala Ratko Zecc... xaaxaxaxaxaxaxaxaxaxax xaxaxxaaxaxax ne vjerujem  :05: :99: :102:

Mađo

Quote from: winter on November 19, 2012, 18:35:22 Daje ga IBRA SA 30 m iz makazica a Sofro veli ala Ratko Zecc... xaaxaxaxaxaxaxaxaxaxax xaxaxxaaxaxax ne vjerujem  :05: :99: :102:

:102:          :109:

Transmat

Nikola, ovaj ti je humor katastrofa...  
A da ne pricam koliko je neumjesno jer imamo i mladih clanova ovdje.

Cirius

Quote from: Transmat on November 19, 2012, 20:32:23 A da ne pricam koliko je neumjesno jer imamo i mladih clanova ovdje.

Kritika uvažena, post uklonjen zbog vulgarnih izraza ...  nisam ga ni pogledao ranije,  jer sam vidio da traje 11 min ...   hvala na "dojavi"    :83:

Nikola

Quote from: Transmat on November 19, 2012, 20:32:23 Nikola, ovaj ti je humor katastrofa...  
A da ne pricam koliko je neumjesno jer imamo i mladih clanova ovdje.
Pa zato sto je parodija,a da imamo mladjih clanova od Stefana i ne znam,a Stefan ne vjerujem da bi se postidio bas  :120:,a klip nije uklonjen sa youtuba tako da moze da udje svako od 7-77 ne vidim sto je problem.
Evo onda zamjena za jedan vic:
Razgovaraju dva ludaka:
-Izvini,koliko je sati?
Ovaj drugi vadi toplomjer iz dzepa i odgovara cetvrtak  :120:
Bili mrav i slon i sad se nesto razboli mrav,ostane bez bubrega,kad zove ga slon i kaze:Hoces li da ti pozajmim moj  :120:

winter

Pita momak djevojku.
- Odakle si?
- Neću ti reći!
- Hajde prvo slovo!
- I
- Hajde i drugo, molim te!!
- S
- Predajem se, ne znam!
- Ispljevalja !               :05:  :11: :102:  

vanja

hahahaha dobar   :102: :102: :109:

Krivi

GGMU!

winter

Uhvate divljaci Crnogorca u džungli i ubace ga u kazan da skuvaju corbu od njega. Pitaju ga ima li posljednju želju.
- "Nemam ja nikakvih želja, samo me nešto zanima."
- "Šta?" - "Imate li vi DPS, SDP, LP ovde?"
- "Nemamo!"
- "Imate li SNP, PZP, BS?"
- "Nemamo!"
- "Imate li DF, PCG, NS?"
- "Nemamo!"
- "Imate li nezaposlenost, akcize na gorivo, 82 poslanika, bezbroj ministarstava, agencija, 20% PDV?"
- "Nemamo!"
- "Imate li bar Djukanovica ili Bulatovica? Ranka Krivokapica, Igora Luksica,Nebojsu Medojevica, Radulovica,Srdjana Milica...?"
- "Nemamo!"............ - "Pa od čega ste podivljali, mater vam ****!?"  :120: :102: :102:

Shody

Najgora crnogorska kletva?
-Dabogda te sutra zvali sa radnog biroa  :120:

Mađo

:67:  Ovamo kod mene svi stariji ljudi u selo vele biróv  :05:

winter

Sofro : "Pogledajte promasaj Kerzakova, pa ovo se na poligonima kroz Podgoricu pretvara u gol u 99 od 100 slucajeva"  :05: :05: :05:

Nikola

LOMIBA

:05: :05: Srcani udar bih dozivio da me ovo snadje!
U dobru se ne ponesi!

EagleS

hahahahahaha  :05:
The absence of evidence is not the evidence of absence

EagleS

Uči uči, sine pa da budeš prvi na biro rada
The absence of evidence is not the evidence of absence

Mađo

Dobra je fora ovo sa duhóm  :11:  

Ovo je ljepota što bi ih snašlo da moraju odit pješki preko Nahije po noći...  :11:  Ko je gođ plahé krvi velike su šanse da bi se nešto priviđalo.  :104:  :05:

Transmat

ja sigurno ne bih kao ovi ljudi stajao u cosak i pokrio oci.. instiktivno bih zamanuo nogom u "duha" . pa bi onda bila sprdnja  :05:

Nikola

Quote from: Transmat on December 02, 2012, 19:56:56 ja sigurno ne bih kao ovi ljudi stajao u cosak i pokrio oci.. instiktivno bih zamanuo nogom u "duha" . pa bi onda bila sprdnja  :05:
:11:  :45: Kod nas sigurno ovakve skrivene kamere ne bi prosle,odje bi ovome djetetu rekli mala pomes ces se ili idi obuci se ili zajebasli se,mene ste nasli  :120:

vanja

hahahha a ne zezajte zamislite se u slicnoj situaciji aaaa sprdnja, mada sto kaze transmat, nije iskljuceno da ga instiktivno nogom nabodem (duha) u vr` glave  :05: :102: :11:

sanjin

Al3k5aNd4R

❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

Stefan600

https://www.facebook.com/photo.php?v=117444448416135
hahahahahahahahaha placem od smijeha!
samo mi je zao sto vi sto nemate fb necete moci da vidite taj video.
Februar 2012. :)

Krivi

Quote from: stefan96 on December 03, 2012, 16:32:59 https://www.facebook.com/photo.php?v=117444448416135
hahahahahahahahaha placem od smijeha!
samo mi je zao sto vi sto nemate fb necete moci da vidite taj video.
:05: :67:
GGMU!

Nikola