News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Poplave

Started by Madjo, February 17, 2010, 10:57:55

Previous topic - Next topic

Admin

Krenuli su putem od Podgorice za Nikšić, a završili su ... ne znam, možda neđe kod Rijeke Crnojevića  :11:

Šalim se, mislim da je to neđe kod Viša. (odatle je grupa Wishbone Ash, ali ti si tada bio mali)

Transmat

Quote from: Admin on December 01, 2010, 22:49:51
Krenuli su putem od Podgorice za Nikšić, a završili su ... ne znam, možda neđe kod Rijeke Crnojevića  :11:

Nekad smo pričali.. naći ćeš ga u Adžove vrbe  :08:  Stići će ova Lada do Ulcinja.

Madjo

Kakva ironija.Direktoru Hmzcg voda ponijela auto  :67: :07: :102:

Ma šalim se, najbitnije da su zdravo.  :45:

Admin

Podaci od 21:30
Plavnica (Skadarsko jezero) 519,
Fraskanjel (Bojana) 616,
Podgorica (Morača) 1167

Admin

Evo dvije slike Cijevne (kod Kuća Rakića i sa mosta u Mahali)
i pogled na Moraču sa Vezirovog mosta

Mladen

vanja

na rts javljeno da se u visegradu za 15 minuta ocekuje plimni talas sa pivske brane s koje je pustena voda....pocele evakuacije u prijepolju i priboju...lim je, kako javlja rts oborio rekord od prije mjesec dana

vanja

kacim na youtube moracu kod vezirovog danas oko 1550h pa cu stavit ovdje link...dako bude sve ok sa uploadom  :60:

vanja

http://www.youtube.com/watch?v=XxazJMaL9eo

evo moraca-vezirov most....kasnije stize i zeta u danilovgradu ali snimljena nazalost kad je pao mrak  :56:

Madjo

vanja

http://www.youtube.com/watch?v=2TNCYvqadtM

evo zeta u danilovgradu oko 1630h ...izvinjavam se na losijem snimku...ipak snimam sa mobilnog :55:

Cirius

:45:   zamisli kad sva ona voda iz nabujale Zete i Morace prolazi kroz ovo usko grlo kod Vezirovog ..   bas mocno izgleda.  

vanja

http://www.youtube.com/watch?v=rm08YS6Ylek

evo sjeverni dio vezirovog mosta oko 1550h danas

Vjestica

Quote from: cirus on December 02, 2010, 00:56:41
Zamisli kad sva ona voda iz nabujale Zete i Morace prolazi kroz ovo usko grlo kod Vezirovog. 

Strah me da ga malo ne prosiri  :78:  :05:
Zeta raste veoma brzo,malo prije sam usao u kucu bio sa komsijama tuda pricali..Dosta porodica ce provesti noc budni..2 prodavnice u Pazice sumnjam da ce i raditi sjutra (ispraznjene su)..Ali dobro,mi Pazicani imamo ostale 4 prodavnice tu odma,kladionicu,sad smo ka ostrvo  :75:..Greote po one ljudi,ja sam na malo visocije mjesto,pa se nadam da ne moze do mene doci,sjutra cu uradit par fotki..

vanja

stenli obavezno !! zna li se dal je voda izasla na onu stranu dje je spomenik ???

Vjestica

Quote from: vanja on December 02, 2010, 01:15:51
stenli obavezno !! zna li se dal je voda izasla na onu stranu dje je spomenik ???

Ne znam,nisam se licno cuja niskim iz grada,a preci do mosta je nemoguca misija..Vjerovatno je blizu da i tamo prelije,sto znam,ali vise se ona siri put Pazica nego put grada.

vanja

ja kad sam dolazio od strane spomenika, bio sam se zaletio sa autom na drugu stranu ali tek kad sam vidio tu muku od vode na drugoj strani zete vratih se odmah u rikverc...nisam htio da rizikujem da mi se auto ugasi...drug je izasao i kamerom je snimao bas dosta oko mosta...ako bude kacio materijal na net,dugujem link

ehtelion

nije se izlila. Ja sam sad tamo bio i snimio to. Od trenutka kada je slikana fotografija koja je data Adminu pa do jutros zeta je porasla 3-4 cm mozda. Samo most nije poplavljen, nego je problem sa pazicke strane.

Admin

Morača jutros u padu, Zeta kod Nikšića tokom noći bila u porastu, sada u blagom padu.
Na jezeru haos, 538cm.

Miloš

Jao, ne mogu ni da zamislim sta ce tek biti ako se ostvare padavine koje se crtaju za sjutra. Sreca da ce danas biti nesto manje kise, pa da se makar malo smanje vodostaji.
I ovamo u Srbiji postaje kriticno u dolinama Lima i Drine.  :29:

Admin

Apsolutna kota nivoa jezera je jutros bila 9.94 mnm!

Madjo

:52: :52: :52: Zatvoren put Podgorica-Bar preko Sozine, poplavila magistrala.  :55:

Madjo

Upravo gledam prilog o poplavama na Alsat(albanska televizija),i kod njih je loše stanje.Nakon toga prilog sa terena, nešto je govorila ona njihova vrlo zgodna,čini mi se da je ministarka,e sad čega neznam, i kao obraćala se mještanima tog i tog naselja. Istina nijesam je ništa razumio ali sam ispratio prilog do kraja  :05: :21:   Definitivno najljepši političar u Evropi  :04:

Admin

Voda u jezeru stigla na apsolutnu kotu 10.0m

Danilovgrad

Nije istina da je Zeta porasla od sinoc za "3-4 cm", vec je porasla za cijelih 39 cm. i Voda je prelila gradski most u duzini oko 25 do 30 metara. Zeta je kod gradskog mosta i dalje u porastu, do duse veoma blagom, moze se reci o stagnaciji, ubrzo ce poceti da opada.