News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Jun 2011.

Started by Miloš, June 02, 2011, 00:49:09

Previous topic - Next topic

Miloš

Quote from: kecmi on June 22, 2011, 11:08:42 Ja, jedva cekam ovo zagladjenje !!!

Zahlađenje ili zagađenje?  :08: Kako god, na primorju se skoro neće ni osjetiti, a tek o eventualnim padavinama nema ni govora.  :16:

Bura

Quote from: Miloš on June 22, 2011, 12:28:44
Quote from: kecmi on June 22, 2011, 11:08:42 Ja, jedva cekam ovo zagladjenje !!!

Zahlađenje ili zagađenje?  :08:

Mislio sam na zahladjenje, nisam vidio da sam pogrijesio  :64: :64:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Simke

Sledece nedelje nema vrucina bice suvo,do srijede umjeren sjever a od cetvrtka popodne moguca nestabilnost.

Bura

Sledecih 10 dana nece biti ovako visokih temperatura. Rece Branko.

Stefan600

Nadam se da ce nas ovi dani fino ohladiti, bas kako treba, ali se isto tako nadam da ce nas sunce sprzit od kraja sledece sedmice pa nadalje...  :120:  :77:
Februar 2012. :)

Bura

Oce li bit vjetra sjutra i prekosjutra????

Simke

Quote from: kecmi on June 25, 2011, 18:38:27 Oce li bit vjetra sjutra i prekosjutra????
Da,sve do srijede,nema jugovine na vidiku.

Bura

Ao, nema kupanja jos najmanje 3 dana.....

Fraka

O, ima ima haha, nema toga vjetra sto ce mene sprijecit da se kupam

Stefan600

Bgm, jos jedno 2-3 dana posle sto stane vjetar ce se tek more umirit, tako kazu... Ja volim i u rijeku da se kupam i svudje, ali nemirno more ne volim...  :20:

Simke

Do srijede suncano,uz umjeren,tokom noci i pojacan sjeverni vjetar.U srijedu suncano,popodne samo na sjeveru moguca nestabilnost.U cetvrtak popodne u kontinentalnim predjelima pljuskovi sa grmljavinom.U petak uglavnom suvo,za vikend promjenjivo oblacno sa kisom.Temperatura od sjutra u blagom porastu,ali nece prelaziti 35 stepeni.U subotu pad temperature.
Temperatura mora bice malo niza prva dva dana,more umjereno talasasto do srijede,znaci u srijedu-cetvrtak na kupanje.

Stefan600

Bas je prognoza  :20: PIH! Kisa, a dje sad kisa...

Bura

Neka, neka, da malo rashladi.......

Stefan600

A nije to, nego mi je gadno, nema uopste jugovine na vidiku, tako da bi to moglo da se oduzi mnogo brate...

Bura

HITNO: Oce li biti vjetra imalo od sad pa za jedno 2-3 sata??????

Miloš

Malo hoće, ali puno neće.  :08: 1-3m/s istočnih pravaca.

Bura

Ma i to je dovoljno trenutno nema ni tracka a treba nesto da mi se osusi !  :67:

Madjo

Śutra veče, i narednija dana bi moglo bit lijepe kiše i na śeveru i na jugu Crne Gore  :81:

Miloš

Ima nade za dobru kišu u cijeloj CG!  :45:

Stefan600

Kod mene nema nade  :67: , ali objektivno, izgleda za finu kisu ima.  :77: