News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Fraka

ehtelion

nije ovo neocekivano, za 10 godina imacemo sci fi HUD i bicemo kao Johnny Mnemonick:)

Cirius

Srećan Bajram svim pripadnicima Islamske vjeroispovijesti !      :121:

demijan

pridruzujem se cestitkama svima koji praznuju Kurban-bajram :47:

Bura

I ja se pridruzujem cestitkama....   :03:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Madjo

Od jutros mi se kad otvorim Excel javlja sledeće : Compile error in hidden module: frmExpiredLicense   :78:
Zna li ko što može biti problem?  :78:

Stefan600

pise expired licence... istekla ti je licenca za program. to moze bit
Februar 2012. :)

Madjo

On radi sve normalno ali me nervira što na početak se počelo pojavljivat ovo  :14:  

Fraka

Sjutra izlazi Skyrim  :07: :07:
Sto bi dao da mogu da zautavim vrijeme jedno 3 mjeseca i da to igram sad haha, no jbg, nema se kad  :12:

Evo za sve koje nervira facebook kakav je sad, nacin da ga koriguju po zelji.. dobra skripta
http://socialfixer.com/

Bura

Zna li ko od forumasa po cemu je Cetinje dobilo ime?

To bi mozda Madjoni znao......
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Madjo

Quote from: kecmi on November 10, 2011, 19:13:20 Zna li ko od forumasa po cemu je Cetinje dobilo ime?

To bi mozda Madjoni znao......

Po Zeti, mislim Zeti kao srednjovjekovnoj državi... Zeta, Zetine,Zetinje, ...nastade lakšim izgovorom Cetinje.

To je neko moje mišljenje a ne može bit grđe od mišljenja istoričara tipa Erdeljanović,Ruvarac,Nakićenović ...koji su za 99% lokaliteta u Crnoj Gori,ukoliko nijesu imali bolji odgovor, smatrali da su dobili ime po nekakvoj rijeci ili potoku koji protiče u blizini....  :34:    :07:

Cirius

Prvi randevu s Česima je tu     :111:      :43:

Po nekim nezvaničnim glasinama,  Vučinić jedini neće imati  (konkretnih)  defanzivnih zadataka u Pragu.  

http://www.vijesti.me/sport/sansa-lezi-pragu-vise-nego-podgorici-clanak-46327

Madjo

Ajd daj Bože da izađem s posla śutra veče ká naćas ranije.  :33:

Admin

Partizan dobio Real pola koša razlike. Bravo crno-beli!  :111:

Fraka

Nisam bio u mogucnosti da se bijem za kartu ovaj put, a nesto i stedim, pa mi bilo muka davata 30 eura kod tapkarosa, a da sam znao dao bi i 50.. kad god ne podjem bude neka istorijska utakmica... kao prije 2 god protiv barselone, isto nisam bio, jedini mec cijele godine...

Admin

Šteta, em pobjeda, em atmosfera ... kao što je uostalom manje-više uvijek u Pioniru.
---
Nekad davno nisam propuštao ni košarkaške, ni fudbalske utakmice Partizana, a bogami često sam išao i na hokej!

Cirius

Viđeh rezultat,  pobjeda za pola koša,  najslađi finiš       :27:       posebno protiv Reala     :122:      znao sam da  Admin neđe uveliko slavi kad sam vidio     :116:  

Quote from: Admin on November 10, 2011, 22:40:06 Nekad davno nisam propuštao ni košarkaške, ni fudbalske utakmice Partizana, a bogami često sam išao i na hokej!

Zbilja,  pojma nemam kakvo je stanje uopšte u regionu sa hokejom,  zaboravio sam potpuno na to ..

Fraka

Partizan je najbolji i u regionu, barem zadnjih par godina... Olipmpija i partizan.. ove godine su malo losiji.. steta sto je taj sport zapostavljen, ja ga mnogo volim..

Miloš

Ponovo neću moći da nađem TV prenos večerašnje utakmice.  :35: Fraka, ako što nađeš na internetu, postavi link ovdje.

Fraka

Nacemo nocas, posto cu i ja tako gledat, postavicu svaki stream koji nadjem...

ehtelion

ako vam sto znaci, bice i na RTCG koji se prenosi preko satelita

Fraka

Nemam ja to ovamo... Imam samo atlas, najgora televizija ikad.

ehtelion

na atlas imas "konstelaciju snaga" :)

Fraka

na Atlas je voditelj jedan moj skolski drug, da ga ne imenujem, koji je toiko inteligentan da sam ga ubjedio da su trebinje druga vremenska zona i da mora pomjerit sat 3 minuta unazad... 15 godina imade tada  :07: