News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Fraka

evrovizija, takmicenje zemalja koje se bore za evropsku uniju

vanja

ko gleda jos tu evroviziju....kako se tu namjesta majko sveta...a najace su drzave koje su se raspadale + drzave skandinavije

Bura

Quote from: Vasilije on May 10, 2011, 00:08:17 LJUDI IMALI PRENOSA EVROVIZIJE NA DOMACE KANALE NE RACUNAJUCI KABLOVSKU??? :16:

naravno da ima na RTCG1
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Bura

Quote from: vanja on May 10, 2011, 02:09:05 ko gleda jos tu evroviziju....kako se tu namjesta majko sveta...a najace su drzave koje su se raspadale + drzave skandinavije

Ja gledam tu evroviziju, i sta tu cudno?  Nije vazno ko je pobijedio nego je vazna muzika na razlicitim jezicima.......

Stefan600

http://www.youtube.com/watch?v=4h4fm57Ppwc
Jedna od jacih stvari na youtube-u...  :120:  :120:

TBOK najjaci... Sve sto su uradili znalo je da me nasmije
Februar 2012. :)

Bura

:102: :102: :102: Jes, gledao sam ovo, stvarno su urnebesni...... Ona serija im je najbolja i to epizoda sa Milodarkom.  :102:

Stefan600

Milorad Krusica se zove ono.  :102:   :102:

Bura

Da, a zena mu se zove Milodarka. Jel tako?

Miloš

Jeste, ja sam mu otvorio fan pejdž na fejsbuku, čisto da znate.  :119:

ehtelion

veci je off topic u aktuelnom vremenu no na off topicu

Stefan600

Milose posalji mi link te stranice da se uclanim   :03:   :72: Ja sam vec uclanjen u neke 2 tako da ne znam ...  :78:

Bura

Vasilije

Miloš

Quote from: stefan96 on May 10, 2011, 18:23:46 Milose posalji mi link te stranice da se uclanim   :03:   :72: Ja sam vec uclanjen u neke 2 tako da ne znam ...  :78:

http://www.facebook.com/pages/Milorad-Kru%C5%A1ica/188913273457

Fraka

Evrovizija je vjerovatno festival najlosije muzike sto postoji.
Sad poslusah ovu pjesmu srbije, imam osjecaj da sam cuo jedno 25 pjesama potpuno istih na foru onih dosadnih sestri kovac... nista me ne smara kao ta muzika, radije bi vendi slusao

sanjin

Miloš

Evroviziju sam pratio još davno, ne znam zašto mi je bila zanimljiva, ali evo ima nekoliko godina kako ne pratim. Nit' sam čuo pjesme, nit' me zanima ko je pobijedio...

Transmat

Uzivajte u Euroviziji.. Mislim da sam zadjni put gledao to u proslom Milenijumu..  Ono kad je Tajči pjevala.. Bolja se muzika pravila u predproslom tisućljeću nego sto je sad trenutočno na toj euroviziji..

http://www.njuz.net/heteroseksualni-muskarac-pogledao-polufinale-eurosonga/

SnowHunter

Evo Monstat izašao sa preliminarnim rezultatima popisa, CG ima 4.000 stanovnika više nego 2003. godine ili ukupno 625.266. Sjever je izgubio oko 15.000 stanovnika, Centralni region (PG, DG, NK, CT) je za istih 15.000 jači, to sve ide na PG, Primorje je poraslo za 4.000 stanovnika:

Gustina naseljenosti, ove male sjeverne opštine se pogasiše, nije ni čudo što niđe forumaša nema otud:

Kod Pljevalja je greška, trebalo je da uđu u kategoriju 11-30, jer 31.060 stanovnika na 1.346km2 daje 23st/km2

ehtelion

Nisu svi sa sjevera u Podgoricu preselili, dosta se porodica naselilo u Danilovgrad koji sa 16,523 skocio na 17678 stanovnika sto je znacajan porast za tako malu opstinu, oko 7% ako me matematika ne vara?! Jadni sjever, dok oni pokrenu sve te mrcne projekte turizma i poljoprivrede na sjeveru imace problem ogromni problem radne snage.

Miloš

To je sasvim očekivano bilo. Sve više ljudi sa sjevera Crne Gore dolazi u Podgoricu i na primorje zbog lakšeg pronalaska posla i boljih uslova za život. Nažalost je tako.
Vjerujem da će samo grad Bar imati makar 1000 stanovnika više, nego na prethodnom popisu. Za Budvu će ta razlika biti možda i još veća.

Miloš

Evo upravo i nađoh podatak o broju stanovnika u Baru, kad gle čuda, broj stanovnika se smanjio sa 13 719 na 13 586.
U prvom trenutku mi ništa nije bilo jasno, a onda vidim da Bjeliše, Šušanj, Polje i Burtaiše smatraju kao zasebna naseljena mjesta, u kojima je broj stanovnika naglo porastao. To apsolutno nema nikakve logike, kao kada bi u Podgorici svako gradsko naselje bilo posebno u popisu, pa bi PG(centar) vjerovatno imala oko 30 000 stanovnika.
A evo kako izgleda stvaran broj stanovnika u Baru.

Centar: 13 719 --> 13 586
Šušanj: 2 212 --> 2 637
Bjeliši: 1042 --> 1729
Burtaiši: 3013 --> 3830
Polje: 1529 --> 1852
Bar (ukupno) 21 515 --> 23 634
Stari Bar (sa Tombom i Zaljevom) 3599 --> 3744
Sutomore (sa Brcima, Zgradama i Zagrađem) 2751 --> 3152

Dakle, ono što sam očekivao se i ostvarilo, priličan porast broja stanovnika u urbanom dijelu opštine Bar.

http://www.monstat.org/userfiles/file/popis2011/saopstenje/knjiga_prvi%20rezultati%281%29.pdf

ehtelion

e ali su im kuce neurbanizovane:)

niksicki

Niksic na ovom popisu 72 824,a na prethodnom je bilo 75 282  :75:
Svi bi u podgoricu da zive  :71:

Fraka

Ja nisam siguran, ali mislim da je kotor opao sto mene cini jako srecnim  :105:
Sto nimalo ne cudi, ja znam preko 15 porodica koji su prodali stanove za basnoslovne cifre i preselili se u tovat kupivsi za iste pare do 5-10 stanova haha..neka ih samo neka idu