News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

vanja

:32: kako sam puka, ja tek sad vidjeh na ovaj smajli da je to znak pitanja a ne cvoruga hahahahahahha a sve se pitam sto postavljaju ove cvoruga smajlije jedan drugom hahahaha moram mjenjat dioptriju hhaha

Madjo

vanja

opaaaa evo promjena na forumu :) mada ima nekih znakova sa znakom pitanja u sredini...ne cita mi slova žđšćč
edit: to jest cita mi slovo č...ne mogu nac slovo ć pa ne znam za njega

Vjestica

Madjo

Ne podržava ih...mada sam ja zeznuo stvar, izostavio sam simbol ;, zna Admin o čemu govorim 

Miloš

Eto konačno prevoda, nadam se da će se brzo riješiti problem sa "slovima sa kvačicama".
Mada se većina nas dobro snalazi i sa engleskim, ali nekim članovima će prevod biti od koristi.  :45:

E da, imam predlog da se post prevede kao "poruka".

Madjo

Odličan prevod  :109: 

Ovo može da se sredi :

Korisnici Online       8 Gosti, 7 Korisnici (1 Sakriven)  = Korisnika

I ovo Promijeniti u Promijeni

Admin

Dosta je bilo prevoda za noćas, nastavićemo drugom prilikom.

Fraka

Da budem iskren, vazda sam se bolje snalazio kad je engleski jezik, kako na telefon, tako i na comp :)

Admin

Iskreno Fraka i ja, ali vjerujem da će mnogima biti od koristi.
U krajnjoj liniji zašto ne koristiti svoj jezika ako je to ikako moguće.

sanjin

Admine,ti si i dalje na TV.  :83:

sanjin

E,pise vam sa?uvati umjesto sacuvati kad se mijenja post.

Madjo

Dobro je ispalo, ima još da se prevodi, onaj dio prepušten cirusu čini mi se  :78: Polako srediće se sve  :109:

Cirius

Quote from: Madjo on December 06, 2010, 00:53:42
Dobro je ispalo, ima još da se prevodi, onaj dio prepušten cirusu čini mi se  :78: Polako srediće se sve  :109:
Rekao si da si sve preveo,  koji dio ?   

Madjo

Ima jos da se prevodi,u profilu,pa sam pomislio da je tebe dopanuo taj dio.

Cirius

Ok ..   neka saceka do srijede,  da ne obecam za ranije nista.   Materijal koji ja imam se ne prevodi  "za par sati"  sigurno,  osim ako je samo dio od toga za prevodjenje    :67:

Admin

Veći dio je već preveden. Ne bih ja Mađa mijenja', dobro mu ide.

Madjo

Quote from: Admin on December 06, 2010, 08:33:34
Veći dio je već preveden. Ne bih ja Mađa mijenja', dobro mu ide.

ostalo je još prilično.Slobodno pošalji neki dio, pa ću nešto završit noćas a nešto sjutra ujutro.

Vjestica

Stefane zafrkavas mnogo  :63:.

Stefan600

Pomamim se ovako malo... vidjeces sjutra druga prica.  :05:
Februar 2012. :)

Stefan600

Februar 2012. :)

Fraka

Ja sam jedan od rijetkih koji je u stanju da izdvoji svoju omiljenu pjesmu i to bi bila Rainbow - Stargazer. Kraj te pjesme je jednostavno EPIC.
http://www.youtube.com/watch?v=Y6IPBN6ARkE
za one koje zanima  :03:

Vjestica

Evo i ja jednu baladicu lijepu da izdvojim,ovakav tekst pjesme rijetko ko moze smislit  :109:
http://www.youtube.com/watch?v=NuxShjhPKbs

A od stranih bih izdojio hard Iron Maiden,divim se tim ljudima.Slusajte samo publiku,kakva melodija.  :109:
http://www.youtube.com/watch?v=PieS0zG228A

Fraka

Bio sam 4 puta na kocnert maiden  :05:
budimpesta, 2 puta Bg i Split  :48: