News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Niksic 3

A dje je postavljena stanicu u Baru?

Bura

Quote from: Niksic 3 on February 21, 2022, 23:53:54
A dje je postavljena stanicu u Baru?
Na Madžarici. Između stadiona i rijeke Željeznice.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

EagleS

Može li neko da potvrdi je li ovo stvarna lokacija stanice Kosanica (zelena tačka)

The absence of evidence is not the evidence of absence

SnowHunter

Ja ne mogu da potvrdim, ali sam prilično siguran da to nije prava lokacija. Tu na brdu na 1320 m nema šansi da bi se bilježili ovakvi minimalci ili ovakav dnevni temperaturni hod. Stanica je vjerovatno negdje na dnu Kosaničkog polja u zoni 1210 m. Lokacija većine stanica na mapi uopšte nije precizna, čini se da je samo okvirna i informativna. 

EagleS

Da da, na to sam i sumnjao, nalećeh na ove slike na twitteru, temperaturna mapa preko nasinog viirs-a, crveni pin bi bila lokacija stanice a najniže temperature su jasnu na dnu polja

The absence of evidence is not the evidence of absence

boka

Nas kolega iz Kolasina ,Matija Milosevic ima problem da se uloguje na forum jer je promijenio telefon i zaboravio sifru.

Moze li ko da pomogne ako postoji opcija da se rijesi to ?

Pozdrav....

vanja

ide se na opciju zaboravio sifru i onda ti forum salje novu sifru na mail kojem pristupis i klikom stavljas novu sifru? standardna procedura
jedino ako si zaboravio koji ti je mail....

Miloš BP

Лијепа овогодишња репортажа о Орјену...
https://youtu.be/Us83rqZe3Os
Only black and white

Nikola

U prvoj dekadi januara 2023 na planeti će živjeti 8 milijardi ljudi.

To možete pratiti ovdje  :81: https://www.worldometers.info/world-population/

Miloš BP

Јел' ово година отишла у рикверц?
''Аktuelno vrijeme'' и неке остале теме је на ''Septembar'' 2023. Фино фино. Да се исправе неке грешке и продужи сезона :11:
Only black and white

Nikola

Ponovo sam zaključio septembar u aktuelno i prognoze, a oktobar u oba podforuma je obrisan. Obrisano je sve što je postavljano u ovaj mjesec među kojima i mjesečni izvještaji sa AMS koje su postavili Gaston i Vanja. Od sinoć mi je gugl izbacivao obavještenje na sajt zavoda da neko pokušava uzeti podatke i da nije siguran pristup, a danas dobar dio dana nije uopšte sajt bio u funkciji.

Miloš BP

Pretpostavio sam da je nesto tako. Od popodnevnih sati juce, jedva sam se logovao. Trebalo mi je bukvalno 5min. A i danas popodne isto.
Only black and white

vanja

zakacicu ja podatke ponovo, to je najmanje sto mogu uraditi a moze i Gaston to da uradi...mozda za par dana, dako prodju ovi problemi sa forumom

Nikola

Nisam stručnjak za IT sektor ali bi bilo dobro ako postoji mogućnost da nam se svi podaci do sad memorišu negdje u slučaju da dođe do sličnih stvari. Bilo bi šteta da nestanu svi podaci, objašnjenja, zapažanja...

vanja

Quote from: Nikola on October 08, 2023, 00:06:41
Nisam stručnjak za IT sektor ali bi bilo dobro ako postoji mogućnost da nam se svi podaci do sad memorišu negdje u slučaju da dođe do sličnih stvari. Bilo bi šteta da nestanu svi podaci, objašnjenja, zapažanja...

Tako je Nikola...Ovaj forum je valjda pri ZHMSCG, vjerovatno se kod njih desila greska neka a i oni cuvaju podatke? No kao sto vidis, niko se ne javlja. Sve je ok iako nije.

vanja

nesto je zastekao forum zadnjih dana, nisam mogao poruku postaviti.
AMS Masline je u kvaru :12: pokusacemo da je popravimo. Uglavnom nece minimum imati podatke s kraja mjeseca

vanja

Stanica je ponovo operativna.

Nikola

Mislim da privremena pojava nekih korisnika dovodi do ovoga, samo ne vidim interes da se hakuju sajtovi ovakve sadržine.

Sone1234

Stari drugari pozdrav od Soneta.Bas mi je drago da smo svi ponovo na okupu.

Admin

Lijepo je vidjeti da stara garda još uvijek korača. Dobro nam se vratio Šone!

Sone1234

Hvala Dusane.Zahvalnost tebi sto smo ponovo na okupu.Svako dobro porodici Pavicevic.