News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Mađo

Samo da pofalim našeg najkvalitetnijeg člana foruma, SnowHunter-a.  :109: :45: Fotke koje radiš su izvrsne,i kvalitetom i scenom.Odličan osjećaj za pejzaž i kontrast.Mislim na zadnje fotke u Aktuelnim.Jeli moguće da stari Fudži i dalje daje tako kvalitetne fotke ili si nabavio nešto novije?   :27: :43:

SnowHunter

Hvala Mađo!  :45:

Fuji i dalje šljaka, već osmu godinu i nakon više desetina hiljada okidanja.  :83:  Samo sam se ja razlijenio i sve manje fotografišem, skoro ga mjesecima nijesam uzimao. Često se desi da ga ubacim u ranac kad negdje pođem, ali ga uopšte i ne izvadim, što je još gore - ni ne padne mi na pamet.  :71:  Zadnjih par mjeseci sam dosta biciklirao oko Beograda, nijednu fotografiju Fuji-jem ne napravih, a bilo je lijepih motiva za slikanje.  Fotografije iz Aktuelnih koje pominješ su slikane mobilnim telefonom. Nije u pitanju nikakav flagship model, već jeftini kineski Xiaomi Redmi note 2. Zadnja kamera ima 13Mpx i pravi solidne fotografije danju kad ima dovoljno svjetla. U low-light uslovima rezultati su već dosta lošiji. Naravno, nedostatak optičkog zuma kod mobilnih kamera je nenadoknadiv kad je u pitanju pejzažna fotografija, ali eto nekad znaju da budu korisne.

Mađo

Danas sam do 2 ure popodne radio pret kuću svo vrijeme po najvećemu žaropeku. :13: Iznenadio sam se kako sam dobro podnio vrućinu.I śutra ću, ako živ jutro dočekam.  :10: :11:   Jbga, 110 kila i preko...  :110:

Južina

Može li ovaj forum na tapatalk

Admin

Mogao je, trenutno ne može. Kad se konačno definiše server (adresa) foruma ponovo će biti omogućen tapatalk.

Dado

Dje je Nikola zna li se? Fali ovom forumu a nema ga prakticno od pocetka ljeta  :32:

vanja

Quote from: Dado on July 29, 2016, 19:06:12
Dje je Nikola zna li se? Fali ovom forumu a nema ga prakticno od pocetka ljeta  :32:

I vise: Zadnji put prijavljen:    Februar 25, 2016, 22:26:13

A da nedostaje zestoko,istina je.

skener

Vidim da se niko ne interesuje pa pitanje za Admina i ostale forumase...da li postoji interesovanje za organizaciju X jubilarnog MO? Mislim da bi bilo dovoljno zainteresovanih i da ne bi trebalo prekidati tradiciju, a imamo vremena i za organizacuju i 10 kola pocev od cetvrtka 27.10 do cetvrtka 29.12.

Admin

Razgovarao sam sa ljudima iz Zavoda. Postoji mogućnost da podrže organizaciju 10-og MO. Ukoliko ima dovoljno zainteresovanih i ukoliko organizujemo takmičenje to bi moglo biti nešto kasnije. U tom slučaju bi napravili malu pauzu između prvog i drugog ciklusa.

skener

Mislim da ce biti zainteresovanih i to bi mogli staviti na glasanje pa da vidimo koliko ih je, siguran sam da ce preci 30 ucesnika, sro iz CG, tako i iz Hrvatske i Srbije. I svakako da je dobra ideja, koja je inace i ranije postojala, da se dio takmicenja odvija u januaru i februaru

Bart

Bice verovatno od 50-60 ucesnika... Mislim da je svima zbog igre i zabave, nagrade su u drugom planu   :116: Prosla godina je bila slabija sa snegom dok je bilo takmicenje ove godine deluje da ne bi bio takav slucaj sto bi ucinilo takmicenje jos zanimljivijim  :83:

Niksic 3

Mađo

Nu viđ internetuma na Njeguše  :11:

Admin

Bravo Mađoni! Vrijeme je bilo više.

Dado

Ima li jos neko problem da pristupi sajtu hmzcg?

Admin

Bilo je prije sat-dva. Sad je sve OK.

Dado

Ja i dalje ne mogu da pristupim  :78:

Admin

Probaj na 195.66.163.19

Dado

Mađo

Cirius

:111:                                                           :111:                                                                                   :111:                                                                        :111:

Vrla ekipo, srećnu Novu godinu i mnogo zanimljivih izlaza žele vam   Admin i moderatori     :105:      :105:

:79:                                                              :43:                                                                  :121:                                                               :116:

JovanK

Admin

Tokom prvih 5 januarskih dana poslano je 1140 komentara!!!  :109:

JovanK

vanja

sto se tice foruma januar obecava jos ako uleti koji ciklon :75: mozda i zaprijeti februaru 2012 koji je sakupio 4785 komentara