News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

vanja

EVO STRANICA ZA MADJA:

http://www.facebook.com/?ref=home#!/event.php?eid=144112752298870

Dan Psovanja T-coma (2010)

Dan posvećen svim napaćenim dušama koje su te nesreće da koriste internet "usluge" T-com kompanije.

Sa obzirom da je brzina interneta često sporija i od 56k modema, i da se vrhunac njihove korisničke podrške sastoji od "Da li ste resetovali ruter?" i "Evo resetovao sam ja odavde, pa pokušajte za 10 minuta, pa ako ne mogne zovite opet", i pošto iz nekih razloga brzina interneta zavisi od količine padavina, frustracije korisnika su velike, a greota je da se tolika negativna energija potisne.

Svrha ovog praznika je da se na taj dan (2 oktobar 2010) korisnici kolektivno i istovremeno isprazne na svojim statusima, i osmisle što sočniju psovku, ili kletvu, namijenjenu T-comu, i time izjave svoju bezgraničnu ljubav tim divnim ljudima.

--
PS:stefane nece se ugasiti forum...ne brini ;)

Madjo

Ne mogu otvorit, moram se registrovat na fejsbuk, a ne vjerujem da ću.  :05:

Stefane, ovaj forum će se ugasit kad ja umrem  :37: ,možda, a to ti je za jedno 60 godina,ako bog da  :102:   :120:

Stefan600

Ocete vi dat fb ili ne ili.........  :119:
Februar 2012. :)

Madjo

Ja bih ti da Stefane, ali ja nemam svoj nalog na fejsbuk  :28: Mogu ti dat mejl,broj telefona, broj cipela ili koje mi je najmilije jelo :103: a prije toga bi bilo dobro da se predstaviš ođe  http://www.meteo.co.me/forumi/index.php?topic=55.45  :122:

Admin

Vjerujem Stefane da većina forumaša nema svoj nalog na facebooku.   :78:
Ja, primjera radi, imam, ali ne znam koji mi je password.  :51:
To mi je ćerka napravila nalog kako bi mogla da "zarađuje" poene za neke igrice i prebacuje sebi (ako sam dobro shvatio).  :02:

Madjo

Ha, sad imamo dosta smajlija.Jedva čekam da bude jedan ovakav  :79:
Pokušaću da pronađem još koji meteo sadržaj.Npr mogu li sa kako ubačit ovi  

Cirius

Quote from: Madjo on September 23, 2010, 23:56:14
  :116: Ovo smo ja i Šone, $edimo na Marezu i pijemo pivo marke samsung  :102:
:102:    ne bih vjerovao da ga nisam vidio ..   Admin i ja smo se skromno drzali gorkog lista ..  Sad sa svadbe,  cijeli dan   :116:    :121:     odoh da pokusam da   :39:  ako ne bude    :20:

Rade

sone

Ja se spremih i boze zdravlja krecem za Beograd u 22 casa.Idem s klincem da bodrim omiljeni klub,bice ludilo,imam karte za jug :107: Necemo se velikom Arsenalu dati lako....Pozdrav do srijede vece :62:

Stefan600

Admin

Lijepo se provedite i ne junačite se mnogo  :119:
Ako Partizan pobijedi dobro ćemo zaliti  :116:
a ako izgubi ... šta drugo nego žaliti.  :54:

Madjo

Admin

Ti si Šone svoj posao obavio odlično. Navijanje je bilo za deset.  :111:
Arsenal je definitivno mnogo bolji od Partizana.

Madjo

...ako se to uopšte moglo upoređivat

vanja

jak arsenal...da nije bilo stojkovica na mrezi tu bi bilo jos 4 gola najmanje... ostaje da se vadi u sledeca dva susreta protiv brage za ligu evrope...odlicno navijanje grobara!

Admin

Vidi se da je dolazak Stojkovica bio pun pogodak za crno-bele, ali i za Vladimira. Prosto je nevjerovatno da onakav golman ne može dobiti pravu priliku u nekom većem evropskom klubu.
Šteta je što Partizanov stadion nije pravi fudbalski stadion, bez atletske staze. 

sone

Vratismo se jutros aeroplanom,sta da vam pricam,nemamo glasa obojica,treba to dozivjet.Izgubismo,zao mi ali ipak cast je bilo igrati sa velikim Arsenalom :47: Napravio sam neke fotografije,dako ih okacim ovih dana...

Fraka

Sone, bio sam i ja na JUG, kao i svaku utakmicu, bilo kosarka, bilo fudbal, dobro je bilo  :64:

Admin

Ja sam, u svoje pero, osim fudbalski i košarkaških (tada se igralo u Hali sportova na Novom Beogradu) išao redovno čak i na hokejaške utakmice Partizana.

sone

Tesko je prenijet djelic atmosfere onome ko nije bio tamo :109: Sto ucinje Admine sa ovih 600 eura,poveza sve bivse jugoslovenske republike,mnogo si uspjesni od ovih politicara :63:

Vjestica

Mene licno ne privlace ni Zvijezda ni Partizan,imam tu Buducnost,nije toliko losa,inace uvijek pratim Hajduk iz Splita,ne idem toliko na utakmice ako cemo iskreno,odem na neki derbi mozda i to je to.

Stefan600

:103:  Partizan je naj. Nauci i ti nesto bre  :14:  :45:  :76:

sone

Fudbalski to je hram,stadion JNA....Otiso si Dragane ostala je tuga uvek ce te voljeti grobari sa juga....Otkad sam na noge stao za Partizan sam navijao :107: Nosim taj virus u krvi,grobari uvijek ste bili prvi.Pokazali smo posle zavrsetka utakmice koliko volimo svoj tim,zna Fraka bio je tamo sto se desavalo posle,kakvo navijanje je bilo :107:

Admin

Budućnost je naš klub i naravno da mi je draga. Ima poštovanja vrijednu navijačku grupu. No, Partizan ...   :105:

Miloš

Ih, na ovom forumu sve sami grobari... U apsolutnoj sam manjini.  :107:

Volim ja i Mornar iz Bara, nego nisam u prilici da idem na utakmice u prethodnih par sezona, a ovu sezonu su počeli jako loše... Tim čine uglavnom moji vršnjaci, nekolicinu i lično poznajem, ali mislim da nemaju šanse da ostanu u prvoj ligi.