News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Fraka

winter

Pocije finale nak nam je sa srecom  :116:

Madjo

:105:  Srebro ne gine !

Srećno našima !!!!  :109:  :111: :111: :111:

Shody

Naprijed Crna Gora !!!
 :109:

demijan

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOO CAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE  :116:  :116:  :116:  :116:

Miloš

Kakav meč, kakvo finale Australian opena, ovo je definitivno najbolji teniski meč koji sam odgledao u životu!!!  :104:

Svaka čast i Nadalu, ali jedan je NOVAK ĐOKOVIĆ!!!  :114: :116:

Majstor, ljudina, čovjek!  :105:

Fraka

Cudoviste... svaka cast i nadalu, nema sto

MeteoLaik

bravo Đokoviću. nek je srećno.

ajmo, Crna Gorooooooooo!!!

winter

Svaka cast za srbiju sve cestitke i nasim momcima  :47:

Fraka

Nevjerovatna borba bez centra i preko pola utakmice sa jednim bekom (Jokic) koji ima 2 slomljena prsta. Nezasluzeno su dobili poprilicno.. prelako su dali iskljcenje Fiku i toniju, a Nikic je udarao mnogo puta preko vode... bas bezveze

Vasilije

Svaka cast i Crnoj Gori i Srbiji odlicna igra meni je srce na mjestu nisam nizakog navijao jer jednostavno neznam za koga cu!!

Miloš

Dvije najbolje vaterpolo reprezentacije na svijetu! Ponosan sam i na jedne i na druge, svaka čast!  :109:

A sad treće današnje finale, da zaokruži današnji kompletan sportski doživljaj!  :105:

winter

Svi koji mogu treba da odu na ocek   zasluzili su to nasi Momci  :109:

Madjo

Svaka čast Srbiji !  :47:  Naši su se borili kao lavovi, čestitke našima  :105:  :109:  I da smo dobili nebi bilo nezasluženo.

Fraka

Krivo mi je... kao da sam izbaksuzirao da ce se Boris povrijedit... vazda nesto... Zaista nevjerovatna borba.. Samo oni koji su igrali znaju sto znaci bit bez centra, bez osovine....

Madjo

Dobro je, premor,povrede, sve to čini svoje...nijanse su odlučivale.

Jednom smo ih dobili, mnogo bi bilo dva puta.  :15:  :67:

Стенли

ЦРНА ГОРА ЈЕ МАЈКА

niksicki

Још остао само рукомет.Мале су нам шансе за побједу,али ако побиједимо ово би био један од најљепших дана у моме животу.

MeteoLaik

CRNA GORA
CRNA GORA
CRNA GORA

Cirius

Kakvo finale ljudi,  stvarno epska borba      :10:      Čestitke Srbima na pobjedi,    ali divljenje za našu izranjavanu ekipu koja ono može da izvuče posle onakvog umora,  bez Zlokovića itd ...      :52:     :43:

Doček je večeras na Stadionu malih sportova od  21:30 h ,   momci dolaze sa više nego zasluženim srebrom !            :08:

demijan

cestitke i jednima i drugima al srbija igra najboilji vaterpolo  i zasluzila je pobjedu.a sada dance ...

Bole-PG

Quote from: demijan on January 29, 2012, 17:48:13 cestitke i jednima i drugima al srbija igra najboilji vaterpolo  i zasluzila je pobjedu.a sada dance ...
To nije vaterpolo kakav treba da igra zemlja koja je svjetski prvak,mislim da su presudili ormor i tezina nasih igraca,sudjenje,i neigranje borisa jer nemamo nijednog centra
Podgorice grade moj!!!

Fraka

Nema tu dileme, Crna gora ima za cime da zali iz prostog razloga sto su bili mnogo bolji. Sveukupno nema, jer je srebro veliki uspjeh. Nikoli bi spomenik digo.. momak je zgodno vanjsko a igrao je centra i izborio barem 10 iskljucenja... momcina.. mladjan standarno... od zvijezda do ocaja...

MeteoLaik

ja za pola sata idem na stadion malih sportova. biće pomet, ali vrijedi dočekati momke.  Ipak imamo najboljega igrača prvenstva. :)

winter