News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

sone

Evo gori citava Dajbabska gora,stvarno sramota jer me niko ne moze ubijedit da je to slucajno,jadni ovi napaceni vatrogasci,sna nemaju ovih dana a da ne pricamo kolika je steta i koji se novac potrosi uzaludno da se to ugasi :( Stvarno trebaju drzavni organi koga god da uhvate da ga sto rigoroznije kazne,kad bi jedan dobro platio ne bi drugom na um padalo da piromani ...Prosto me ovakvi postupci navode na zakljucak da zivimo u jednom primitivnom drustvu koje se nikad nece dozvat pameti,ne shvataju ljudi da svoja bogastva unistavamo.Ne znam ni sam sto bih vise napisao,kad ovo vidjeh napolju morao sam na forumu i to prokomentarisat ;)

Stefan600

dobro je sto si pomenuo... wrijedno je toga...! Ja widjeh isto nesto gori.!
Februar 2012. :)

Stefan600

Za sve one koji iskreno voLe Crnu Goru, onda je ovo prava pjesma za dusHu----------------  http://www.youtube.com/watch?v=TYzb6jvC5lg&feature=related

Madjo

Ža mi je Šone, shvaćam u potpunosti, i ođe je godinama gorelo al da nije bilo nas mještana qrac bi ugasili... i avioni i vatrogasci ... :(  2007. godine smo ugasili vatru na po Tatinca na preko 1200 mnv,ljudi od 60 godina su se peli ka uz nos danima da se ne spušti do guste borove šume,oparila nas je 2003. kad se skoro spuštila do borova, no tada nas spasi Sveti Ilija i posla kišu :)

Žao mi je šumu da gori, no nadajmo se da će stići ta kiša sjutra veče i ugasit.

Rade

A to teško, bar još neko vrijeme :D

Sad se vratio u pg, bili danas u nevidio, preko 5 sati zbog ljudi koji nisu bili spremni.

Nas 4 vodiča proveli 23 osobe, sve super prošlo! :)

Stefan600

Ja bih uputio pitanje ovim najboljima... Ova 3-4 da ne nabrajam, znate swi na koje osobe mislim....

Zelio bih da mi date odgovor kako znate tako mnogo stwari o meteorologiji... ?

Nek se obavezno javi SnowHunter jer sam citao jedan njegow post u topicu koji se zove Snijeg i bash sam odusewljen!

Madjo

A imali smo kad, bogomi Stefo, ja sam primaka 60 godina

Stefan600

hahahaha Ne zajebaj :D!

Stefan600

I  kad je ovo bilo?  :D

Rade

Stefan600

Mozete wi mn palit kolko god hocete.!!!!! ja vidim moj grad pg zadnji u kadru kad je swe bilo izgradjeno...!!! najdalje 2 godine!!!!!!

Madjo

MA kakvi Stefane, to je bilo prije 15 godina, sad sam osijedio i osta bez zubah

Stefan600

Zajebaj se ti ...hh xD

Rade

Evo jedne fotografije za Mađa

Madjo

Nema ništa ljepše od Boke :)

vanja

Quote from: Madjo on September 02, 2010, 13:03:53
Nema ništa ljepše od Boke :)

sve je jace preko morace  ;D :D

Stefan600

Vjestica

a sto cine podgoricani hahaha :)) Slika je nesto najbolje ... bas mocno..Svaka Cast

ehtelion

igra li ko paintball ovdje?:)

Madjo

Igram ja...ali s pravim mecima ;D

ehtelion

Vjestica

Igram ja kantera  :D  :D  :D

Stefan600

Madjo

Dobro je...prvo poluvrijeme 1:0, samo neka nastave ovako