News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Rade

Ma zezam se :P

Samo želim da vidim da je neko od vas napisao tipa

Njeguši, 9.09.2011.

Razvoj oblačnosti put Boke, počelo nevrijeme, oće li bit snijega noćas! :D

E to sam uželio Mađo! :)

Madjo

Hahaha  :67:

Načekaćemo se toga filma.  :23:

sanjin

Nema SnowHuntera sa mjesecnom statistikom...  :82:

sanjin

Kakav mec Djokovica!! Vodio Fedeks 2-0 u setovima! Novak se vraca na 2-2.U petom 5-3 za Rodzera i dvije mec lopte na njegov servis,ali Djokovic spasava i dobija set 7-5,a samim tim i mec...

Fraka

Svaka mu cast.. strasan mec. Moja mrznja prema njemu raste haha.

Admin

Ne bi trebalo Fraka.
Onakav borac, na stranu što je i znalac, se ne viđa svaki dan. Imao sam utisak da je bio spreman da se pobije sa cijelim Arthur Ashe stadionom.
Pošto me nervirao komentator na Eurosportu, prebacio sam na Špance (imaju komentar i na engleskom) i uživao u meču.

Fraka

Ne mrzim ga ja zato sto je odlican igrac i borac, ima svojih razloga. Nije cudo sto na svaki turnir 90% publike navija protiv njega.. no dobro.
Ne vjerujem da ga mrze zato sto je iz Srbije...

sanjin

Quote from: Fraka on September 11, 2011, 00:10:57 Ne mrzim ga ja zato sto je odlican igrac i borac, ima svojih razloga. Nije cudo sto na svaki turnir 90% publike navija protiv njega.. no dobro.
Ne vjerujem da ga mrze zato sto je iz Srbije...
Nije tacno...Samo ga njujorska publika ne voli...
Uostalom....Federer je mnogo veci trag ostavio u tenisu i normalno je da je miljenik mnogih..

SnowHunter

Svaka čast Novaku na sjajnom meču i mentalnoj snazi, izvukao je izgubljeno!  :109: Evo i Nadal ''otresa'' Murray-ja, što mislim da Noletu sasvim odgovara. Da li se to smiješi treći Grand Slam u sezoni?  :105: :116:

Quote from: sanjin on September 10, 2011, 14:45:49 Nema SnowHuntera sa mjesecnom statistikom...  :82:

U Crnoj Gori sam, svi šabloni za izračun su mi na kompjuteru u Beogradu, pa me mrzi da to ovdje radim jovo-nanovo.  :122: Biće do kraja mjeseca kad se opet preselim za BG.

Miloš

Nevjerovtan meč!  :105: Đoković nas sve više i više oduševljava!  :114:

Bura

Quote from: Miloš on September 11, 2011, 11:33:20 Nevjerovtan meč!  :105: Đoković nas sve više i više oduševljava!  :114:

Da, ono samo on moze.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Bura

Srbija dobro igrala. Vrlo neizvjesan mec, ali na kraju pobjeda. Srbi su bili mnogo bolji u prvoj i drugoj cetvrtini ali smo onda u osale dvije malo posustali ali ipak pobjeda. Uglavnom, zasluzili smo pobjedu.

sanjin

Quote from: kecmi on September 11, 2011, 17:31:56 Srbija dobro igrala. Vrlo neizvjesan mec, ali na kraju pobjeda. Srbi su bili mnogo bolji u prvoj i drugoj cetvrtini ali smo onda u osale dvije malo posustali ali ipak pobjeda. Uglavnom, zasluzili smo pobjedu.
Bogami u nastavku mrka kapa...

Bura

Quote from: sanjin on September 11, 2011, 17:42:18
Quote from: kecmi on September 11, 2011, 17:31:56 Srbija dobro igrala. Vrlo neizvjesan mec, ali na kraju pobjeda. Srbi su bili mnogo bolji u prvoj i drugoj cetvrtini ali smo onda u osale dvije malo posustali ali ipak pobjeda. Uglavnom, zasluzili smo pobjedu.
Bogami u nastavku mrka kapa...

Pa da u drugom poluvremenu smo bas posustali, ali Teodosicu svaka cast stvarno.

Miloš

Loše igrala Srbija, ako se izuzme prva četvrtina. Srećom, Turci još lošiji. Veliko mučenje je bila utakmica, zadnjih minut sam jedva preživio.
Biće bolje valjda u četvrtfinalu, a polufinale je vjerovatno maksimalan domet ove reprezentacije.

Fraka

Teodosicu svaka cast? Pa da je Srbija izgubila, on bi bio iskljucivi krivac, neshvatljiva sloboda i izigravanje heroja iz utakmice u utakmicu, a poslije onog prosle godine i one trice ne da nije ispao heroj nikad, nego je za*ebo svaku utakmicu koju je Srbija izgubila. Tepic bio daleko najbolji, njegova uloga kao 3. covjek napad-odbrane je odlucila jer su srpski centri bili potpuno inferiorni u odnosu na one 2 zivotinje asika i kantera. Sreca sto su turci potpuno neorganizovani i bez trenera koji nesto zna.. ovakvom igrom da urade nesto ozbiljno.. vrlo tesko.

Bura

Da, i Tepic je bio dobar, a i Savanovic je fino igrao.

Stefan600

Ja samo znam brate da kad je Srbija imala 29 poena Teodosic je imao 14, a ima je i nekoliko asistencija, stoga, ne bih se slozio sa tobom. I ne znam zasto si toliko kritican prema svima...Neke uzdizes pozitivnim kritikama, a neke spustas...Treba ipak zadrzati neku dozu normalnosti cak i u tome.  :63:
Februar 2012. :)

Fraka

A do kraja je dao jos 6 poena i izgubio jos toliko lopti. Od playmakera se ne ocekuju poeni, ocekuje se da drugi daju poene zbog njega.

Stefan600

Ok nisam posle pratio, ima sam da zavrsim nesto, ali ono sto sam ja vidio, bio je stvarno izvrstan. Izvini.  :05:
Februar 2012. :)

Fraka

Ma ne bi ja njemu zamjerao losu statistiku, svako moze da ima los dan, ali jednostavno je umislio previse, a duda ga u tome podrzava. Previse slobode u igri, ne moze to tako, nije jordan. Nije ni morao da se odrzi zadnji napad srbije ja sam znao da ce on drzat loptu neorganizovano i sutnut sa 10 metara, kao protiv spanije.. nije ni obruc pogodio.. puka sreca sto je zadnji napad turske katastrofalno organizovan... sto se nije islo na hidajeta..

sanjin

Najjaca stvar bi bila da Makedonija pobijedi Rusiju i sastane se sa Srbijom u 1/4....  :67:

Fraka

Ne znam ja.. svakako da je rusija bolja, ali ovi makedonci su sve ali ne sala.. ne moze se slucajno dobit 6 zaredom...

Bura

Odra Litvanija Njemacku.

Fraka

Dobar mec.. Prosto mi je neshvatljivo da valanciunas ima 19 god, gledao sam i prije talentovane igrace, ali on igra kao formirani, vrlo iskusni igrac... postaje polako moj novi idol