News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Stefan600

Februar 2012. :)

sanjin

Снимак који је брзо постао хит на Интернету највероватније је само део рекламне кампање филма "Rise of the Planet of the Apes".

Bura

Al najbolje mi je kad na kraju dize pusku   :102: :102:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Stefan600

Bura

POČETAK SEZONE (NE) OBEĆAVA  

Prema podacima Turističke organizacije, na području barske rivijere boravi ukupno 5.932 gostiju, što je za dva odsto više nego u istom periodu prošle godine. U hotelima je smješteno 2.272, što je tri odsto više nego prošle godine, u odmaralištima je 999 ili 17 odsto više nego lani, a u privatnom smještaju 2.661 gost ili četiri odsto manje nego prošle godine. Stranih turista je 5.798, što je za četiri odsto više nego prošle godine, a domaćih 134, čak 47 odsto manje nego prošle godine.

Višak gostiju od dva odsto se ne osjeća, jer ih nema onoliko koliko se očekivalo, što je vidljivo i na plažama, u hotelima, privatnom smještaju. Istina, počele su gužve na željezničkim stanicama u Baru i Sutomoru, ali dileri, koji su već započeli sa svojim poslom, tvrde da je to još uvijek malo interesovanje i da je veliki broj kreveta prazan.
Gostiju po kafićima ima, ali se ne bi reklo da su ugostitelji zadovoljni. Branko Banjora Simonović, vlasnik jednog od lokala na šetalištu, kaže da ne treba upoređivati ovu i prošlu godinu, koja je takođe bila slaba, ali i da će biti teško zaraditi da se isplate brojni zaposleni u raznim ugostiteljskim objektima, jer je slaba kupovna moć gostiju. Vlasnik suvenirnice u krugu Dvorca kralja Nikole, Goran Jovović, takođe objašnjava da je sezona slabo počela. "Ima dana kad niko ne uđe i nešto kupi" - kaže on.

Bura

Moze li neko ponovo da mi posalje onaj link sa svim Hidrometeoroloskim Zavodima na svijetu?   Neko je negdje to stavio al ja ne mogu nac....

Miloš

Bura

HVALA !!!!!!!!  :47: :47:

sanjin

Ocekuje nas milijardu i nesto miliona turista...  :67:

Bura

Joj slusao samo ovo jos odavno  :102: :102: Stvarno je dobro  :102:

Stefan600

Ja sam pado' sa stolice, zargonski receno, kad sam ovo slusao  :120:

Bura

Najbolje je od 00:45, da ne bih sad citirao.  :102: :102: :102: :102:

Stefan600

Bura

Pa ovo je moj ! Nije mi jasno kad mi ga cas prije slikase....  :102: :102:

Salim se malo, stvarno je  :35: :35: BOMBA

Stefan600

Nema sta...  :109:  Najbrzi cetvorosjed kabriolet na cestama  :119:

Madjo

...e pusta brzina  :75:  

I ti kažeš da ćeš motor vozit polako  :120:  Ima da se poskidaju sve blokade jel  :77:

Stefan600

Volim da se informisem oko svih sportskih modela automobila, ali ozbiljno ne volim brzu voznju bez na tim trkama i to!
(Kad sam vidio da je Madjo komentarisao mislio sam da je nesto poput:,,EEE moja je korsa zakon  :77: ''   :120:  :120:

Bura

Oce li ko kacamaka, evo ga sad jedem na ovu vrucinu?  :04:

Stefan600

Moga bi, uz po jednu  :116: ......................................................................................................................... Casu kiselog mlijeka    :102:  :102:  :102:

Madjo

Tako treba.

Jeli gleda neko od vas juče emisiju SAT na Rts što vodi oni ALivodić ili Aligrudić,nebitno  :32:  Oni svake godine na početak ljeta voze Beograd-crnogorsko Primorje i daju savjete vozačima, odlična emisija  :27:  Ove godine su išli novom magistralom Žabljak-Risan, zanimljivo je kolika su ograničenja brzine na toj dionici- do 50 km/h svuđe.  I sad, kaže ovi voditelj da je to malo prećerano, da nije trebalo baš toliko spuštit ograničenje brzine, s obzirom da je put vrlo kvalitetan i pregledan ...A svako malo patrola na put...  :120:  

Alo (obraćam se voditelju  :67: ) znaš li ti koliko se gine na naše puteve ?  :17:
Da se ja pitam ograničio bih brzinu na 40 svuđe.
Pa kome se žuri neka porani.

Stefan600

:102: 70km/h na preglednom i kvalitetno odradjenom putu nije uopste velika brzina.

Madjo

Pod uslovom da ti je redovno servisirano vješanje i upravljač i da imaš nove gume.

E na kakve se sve gume vozi to je bruka  :75:

Stefan600

Bura

Quote from: stefan96 on July 11, 2011, 13:30:07 Moga bi, uz po jednu  :116: ......................................................................................................................... Casu kiselog mlijeka    

Moze, aj skokni caskom.......  :102: :102:

--------------------------------------------------------------------

Madjo u potpunosti se slazem sa tobom, mada nema  potrebe na smanjenje od 40, dosta je 50  :05:

Fraka

Haha, madjo, ne znam jesi li vozio tim putem, a jesi ja vjeruje.. ja mislim da nema auto koje na put risan - niskic ide ispod 130.. barem