News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Transmat

Ova stvar kao da sam ju ja pisao za sebe..
Zesce me pogadja, a opet dize...  
Naj underground stvar i bend na svijetu!

BEZ

Moja majka brine zato što mi ne ide penzija na osiguranje,
Kaže o tome bi trebalo da se misli na vreme
a ja nešto slutim da neće biti potrebe
ne zato što primenjujem neke ekstremne mere
nego verujem sili koja mi je sačuvala vene
da će do kraja da bude uz mene.

A moja majka brine , šta drugo da radi
sin joj sve zna, samo ne zna da se prilagodi
a ja nešto slutim da baš tako treba
da moj život crpi snagu iz nereda
i da volim i kad boli
da govorim i kad gorim
da pišem i kad jedva dišem
da skrhkan smejem se
da čist iz ovih govana nestanem
i zauvek svoj mir pronađem

Ja sam vernik bez crkve
građanin bez grada
Ljubavnik bez žene
Ritam bez bubnjara.

sanjin

Quote from: stefan96 on February 14, 2011, 16:07:23 http://www.youtube.com/watch?v=xZubjXW6wHw -----Kako kida pjesma. Nije moguce. Ali dio od 4:00 pa dalje... Smatram da je ovo najbolja rock pjesma, znaci imaju 2-3 solo-a neponovljiva a Axyl Rose-a nebih da komentarisem. Suvisno je... I njega i Slasha... Ah. Dzaba sve kad nisu zajedno.  :23:
Ja licno ne volim Ganse... ali nisu losi.
Queen konza.

Miloš

Quote from: cirus on February 13, 2011, 00:26:08 Vrijeme je za novo okupljanje raspolozenih clanova ..  s obzirom da baste ne rade,  Mareza je izgubila  "adut",  pa bi i neka druga mjesta mogla doci u razmatranje .. ?

Izgleda da će za vikend biti lijepo vrijeme, ako izuzmemo pojačan sjeverni vjetar. Ja sam u CG no nedjelje veče, pa ako se što dogovorimo, tu sam.  :03:

Miloš

Ma to je fora iz Buksovaca, kad Zonjo deset puta u toku razgovora o ovcama i pčelama ponovi: "To je iluzija - hiperbola".  :11:
Zato i meni svaki put kad čujem riječ "iluzija", prva riječ koja mi padne na pamet je "hiperbola".  :45:

Fraka

Ja za tu foru znam, no me strah da on ne zna, a jos vise znam da mi kontrira, no dobro haha

Cirius

Steta sto se vec sad sastaju Arsenal i Barsa,  kao i prosle godine ..

Fraka

Steta i ja kazem.. no ne volim arsenal samo zbog van persija, strasno mi je gadan.

Miloš

Quote from: Miloš on February 16, 2011, 11:09:42 Izgleda da će za vikend biti lijepo vrijeme, ako izuzmemo pojačan sjeverni vjetar. Ja sam u CG no nedjelje veče, pa ako se što dogovorimo, tu sam.  :03:

Pretpostavljam da nikome ne odgovara, čim se niko ne oglašava.  :82: Mislio sam da ponovo malo aktiviramo priču o NVO.
Al' dobro, biće i na proljeće lijepog vremena.  :03:

Madjo

:02: Ispalo mi je neplanski da moram za vikend nešto raditi oko kuće u Ct, tako da neću moć....  Ali možete se vi okupiti, što da ne  :03:

Miloš

Prati li ko ove uspjehe Miloša Raonića u tenisu?  :109: Ja do prije neki dan nisam pojma imao ni ko je to, a juče mi otac reče da je njemu majka iz Bara i da je dobro poznavao za vrijeme školskih dana. Kad je završila fakultet, otišla je u Kanadu i tamo je rođen moj imenjak.
Šteta samo što ne igra pod našom zastavom, bio bi mnogo popularniji ovdje.  :82: I ovako mislim da mu se više pažnje poklanja u Crnoj Gori, nego u Kanadi.

Fraka

Pratim ja, sad cemo vidjet oce li krenut da popravlja plasman, sad je kriticno.. ali dobar je, mozda najjaci server trenutno

Rade

Ljepote... Reinstalirao sam sistem na kompjuteru za 14 minuta i za to vrijeme vratio podatke i više ništa ne moram instalirat  :116:

ehtelion

Migration tool? windows ili linux?

Transmat

Quote from: ehtelion on February 18, 2011, 20:25:46 Migration tool? windows ili linux?

Ja koristim Windows 7. 64 bit.
Ubija! Najbolji operativni sistem ikada! (ne racunajuci linux)

Rade

Linux... Koristim samo linux godinama ;)

Imam 2 particije, jedna je za podatke a druga za sistem i programe, i samo sam prebacio temporary i sl propratne fajlove od programa na particiju sa podacima, odradio novu instalaciju, vratio ove podatke i spojio ih :) Banja...

A imao sam godinama ubuntu, samo updateovan pa se svega nakupilo, a reinstalirah zbog EXT4 sistema

ehtelion

slabo se razumijem u Linux iako ga imam na laptopu u radnji u koji ubacam sve tudje fleske pa ne brinem o virusima. Jedina mana Linuxa je sto veliki broj igrica nije pravljen da radi na toj platformi kao i neki vrhunski profesionalni programi, sto se ostalog tice, Linux je bolji od windowsa. A veliki plus je citava ta ideja samog Linuxa:)

Rade

Naravno, mada ja koristim Linux za sve i nikad mi ništa nije zafalilo na njemu ;)

Nekad davno sam igrao warcraft, prošle godine sam ga napravio i na linuxu ;)

ehtelion

izmijenio si kod warcrafta tako da moze na linux ili si koristio emulatore na linuxu?:) Sve je stvar navike. Mislis da je Photoshop ili Premier najbolja stvar na svijet a sve se svodi na kreativnost i dovitljivost.

Rade

Emulatore :) ( wine ) Đe da mijenjam kod, odavno sam batalio zanimanje za sve to...

sanjin

Imejdžšak by Madjo
 :67:
Interesantan izgovor.... Je li ovo neki specificni dijalekat engleskog?  :05:

A za one slike vazi.... nisam znao...  :51:

Madjo

:11:  Engleska ijekavica.

Znači, uvjek snimiš sliku u pc pa onda kačiš.

ehtelion

sto je ovo ljudi, prognoze kao da ce vanzemaljci da nas napanu:)

Madjo

Sanjine, sliku snimaj u jpg formatu a ne u png.Oteža si sliku koja teži 50 kb na 300 kb, bespotrebno je to.

sanjin

Uh kako si naporan...  :103:

Madjo

Jesam naporan.Oću da pročitam nekog đaola na forum a stranicu mi otvara šes sati pošto ne umijete kačit karte.