News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Sport

Started by Krivi, February 13, 2012, 13:44:28

Previous topic - Next topic

Admin

Ma kakvo zamjeranje. Ovo je rezultat za svako poštovanje. Bojim se samo da će ponovo biti drvena medalja (četvrto mjesto), a to nekako djeluje demotivišuće. Ako osvojiš peto, lošije mjesto, ti takmičenje završavaš sa dvije pobjede, a četvrto sa dva poraza.

EagleS

Utakmica sa Hrvatima ali i ova ostavile su dobar utisak. U posljednjih 7 utakmica između Crne Gore i Mađarske (prije noćašnje) 6 smo mi dobili. Mislim da nam najbolje leže od najvećih ekipa, baš šteta za ovo.
The absence of evidence is not the evidence of absence

vanja

koliko je bolja ova ekipa od one stare generacije. bice zlata na nekim od sledecih takmicenja

Nikola

Bronza,svaka čast momcima.Više nego zasluženo!  :109:

Bura

:111: :111: Najbolje su nego što!  :111: :111:

Bronzetina samo takva. Nije mi žao zbog neosvojenog srebra ili zlata; bitno je da se polako vraćamo u sami vrh evropskog pa i svjetskog vaterpola, biće opet zlata uskoro.  :45:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

EagleS

Junački nema što   :28:
The absence of evidence is not the evidence of absence

staracfoco

A ja ih prežalio poslije 2.četvrtine. Svaka čast momčine.

vanja

svaka čast, nevjerovatna ekipa, strašan potencijal!

Admin

Mađo

Ao,oduševljen sam.Kakav preokret.

Niksic 3

Fantasticna pobjeda.
Ovaj sportski dan je obiljezila jedna radosna a druga tuzna vijesti!

Kobi, nek ti je laka crna zemlja, veliki gubitak za svijet. :02:

sanjin

Novak Djokovic. 17 GS, 8 AO :109:

vanja

tezak mec ali osvoji ga. sad da rokne rafu u pariz bi bilo sjajno a onda...!!!

Admin

Dva fantastična polufinala svjetskog prvesntva u snukeru.
McGill izgubio od Wilsona 16:17 na nevjerovatan način. U dobijenoj poziciji je sam sebe snukerovao, a potom Wilsonu sasvim neplanirano uđe frejm kugla. Baš mi je bilo žao žućka.
Jedan jedini, neponovljivi Ronnie u fantastičnom finušu takođe nakon 33 odigrana frejma pobijedi Selbija.

staracfoco

Pratio sam i ja ovo prvjenstvo u snukeru. Poslije dva polufinala za infarkt i jučerašnje očajne igre velikog Ronija, kad je bukvalno na mišiće, u drugoj sesiji, ukrao par frejmova Vilsonu, danas je bilo razbijanje. Osam frejmova u nizu, u finalu Svjetskog prvjenstva,  može da osvoji samo jedan čovjek. Iako sam gledao Ronija u boljim izdanjima i ovakav je bio suviše jak za Vilsona koji često nije imao ni sreće. Razočaran sam Selbijevom izjavom da Roni, u polufinalu, nije ispoštovao ni igru ni njega. Kad izgubiš, po pravilima igre, moraš da budeš veliki i čestitaš protivniku, bez obzira što ti je to teško palo.  Ovako može samo da se žali da je sudija bio pristrasan,

Bart

Ko zeli da ucestvuje u serbianmeteo fantazi premijer ligi neka se prikljuci... Sifra je lek4bg
Nadam se da nije problem da u ovoj temi objavim...

Mađo

A o čemu se tu radi Bart?

Bart

Evo jednog teksta gde je sve objašnjeno, samo ove nagrade na kraju to oni sami organizuju... Samo pravila pročitajte...
http://engleskifudbal.com/vesti/fantazi/sta-je-to-fantazi-fudbal/

Niksic 3

Nikoliććć pljasaaa :109: :109:

vanja

Miloš BP

Bice revansa sa kamatom:)))
Only black and white

Admin

Neobično laka pobjeda Đokovića u finalu AO i osvojen 18. GS.
---
Naši vaterpolisti se plasirali na sledeće OI i pokazali da ćemo u ovom sportu i dalje igrati veoma važnu ulogu na velikim talmičenjima. Bravo.